Uskladite se sa sobom i svetom oko sebe

Uskladite se sa sobom i svetom oko sebe

Protekli vikend je bio nadasve uzbudljiv. U Beogradu smo imali modul 4 NLP Master edukacije koji je vodio Dragoljub Matić Profa, NLP trener i vrhunski coach, dok smo u isto vreme u Novom Sadu sa polaznicima takođe NLP Master edukacije, slavili njihovu sertifikaciju.

U beogradskoj učionici Profa je održao dva dana treninga na kome su obrađene fascinantne teme kao što su Sleight of Mouth i hipnotički govorni obrasci Miltona Ericksona.

Kroz ovaj modul polaznici su stekli veštine korišćenja jezika koje graniče sa magijom.
Time su postali moćniji i uticajniji da sa izuzetnom fleksibilnošću pomognu drugim ljudima da naprave promenu i budu srećniji u životu, na poslu i u emotivnim vezama.

Hipnotički govorni obrasci su im od velike koristi u svakodnevnoj komunikaciji i upravljanju. Takođe, to im pomaže da postignu bolji sklad sa sobom i sa svetom, da iskoriste svoj nesvesni um i dođu do resursa o kojima su samo mogli da sanjaju i time otkriju unutrašnje blago sopstvenih potencijala.

Da biste i vi razvili ove i ostale veštine, tehnike i alate NLP-a u okviru NLP Master edukacije, uslov je da već imate završenu NLP Practitioner edukaciju za koju uvek vlada ogromno interesovanje. Zato odmah rezervišite svoje mesto i nađite se u društvu najboljih komunikatora današnjice!

Ali, ako ne možete da čekate tek sledeću godinu ili ste nam daleko i nemate vremena, za vas imamo specijalan Online program ličnog prosperiteta koji će vas kroz praktični prolazak kroz 20 lekcija, tokom 6 meseci i uz Slavicinu podršku upoznati sa NLP alatima tako da odmah možete da postignete progres o kojem možda već dugo maštate. Saznajte više OVDE.

Radujemo vam se!