Upoznavanje sa naukom o uspehu

Upoznavanje sa naukom o uspehu

Poslednjih dana u divnim prostorijama NLP Instituta Slavice Squire živo je i veselo od jutra do mraka. Tako su se u utorak 24. jula susrele su se i mimoišle dve grupe izuzetnih ljudi – polaznici NLP Trainer edukacije, krune izučavanja Nauke Ličnog Prosperiteta i oni koji po prvi put s njom dolaze u dodir.

Prva grupa pohađa devetodnevnu intenzivnu edukaciju, koja im omogućava da, ako to požele, jednog dana postanu NLP treneri, a druga je u popodnevnim časovima pohađala je NLP radionicu „Otkrijte formulu za prosperitet – NLP“, na koju se dugo čekalo.

Povod za radionicu bio je naročito uzbudljiv: nedavno je svetlo dana ugledalo osveženo izdanje Slavicinog bestsellera „NLP – u svakom uspehu mirođija“, pa je svih 60 učesnika na poklon dobilo po jedan primerak ove korisne knjige, koja se ne može kupiti u slobodnoj prodaji.

Na tročasovnoj radionici zvaničnog naziva „Otkrijte formulu za prosperitet – NLP“, polaznici su učili elementarne principe neuro-lingvističkog programiranja i kako da ih odmah iskoriste u svakodnevnom životu, upoznali su se sa osnovama pravilnog postavljanja ciljeva i koliko ih njihov stav, komunikacione veštine i fokus približavaju ili udaljavaju od toga da žive život kakav priželjkuju.

Uz korisne vežbe i testove iz knjige „NLP – u svakom uspehu mirođija“ otkrili su više o sebi i svojim bližnjima i dobili konkretna uputstva kako da uspešno komuniciraju s ljudima koji razmišljaju potpuno drugačije od njih.

Upoznali su se sa moćima uverenja i kako ona oblikuju naš život i dobili konkretna uputstva kako da samostalno i uz pomoć Slavicine knjige uvode Nauku Ličnog Prosperiteta u svoj život i svakodnevno ga čine boljim.

Radionica je privukla veliku pažnju i mesta su brzo popunjena, pa mnogi zainteresovani nisu dobili priliku da učestvuju. Zato je Slavica odlučila da održi jedno ovakvo veče za novosadsku publiku i to 15. avgusta, dok Beograđani novu radionicu mogu da očekuju 6. septembra . Više o tome kako možete da se prijavite, rezervišete svoje mesto i na poklon dobijete bestseller „NLP – u svakom uspehu mirođija“ u novom izdanju, možete pročitatiOVDE.

Ako već sada znate da je NLP karika koja je nedostajala u vašem ličnom i profesionalnom razvoju i odlučni ste da unapredite svoj život, pravi je trenutak da se prijavite za NLP Practitioner edukaciju, prvu stepenicu u izučavanju Nauke Ličnog Prosperiteta, jer je u toku izuzetna Letnja akcija! Više o tome kako možete dobiti prvi modul ove edukacije – NLP Starterna POKLON, možete pročitati OVDE.