Unapredite odnose brzo i lako

Unapredite odnose brzo i lako

Bilo koja vrsta problema u odnosima, je ustvari problem koji je nastao zbog načina na koji predstavljate druge osobe i sebe u svom umu.

Zamislite sada na trenutka osobu koja u vama izaziva osećaj niže vrednosti, nemoći, stida ili bilo koju emociju koja vam nije korisna za zdrav odnos sa tom osobom. Dok je zamišljate obratite pažnju kolika je ta osoba u odnosu na vas? Kolikom je vi vidite? Zatim se poigrajte i smanjite joj veličinu. Ahhh! … možda je to zvuk olakšanja koji ste upravo ispustili?!

Ovo je bio jedan jednostavan primer da vam predstavimo izuzetan koncept za super odnose, baziran na NLP metodologiji a pod nazivom Social Panorama. Upravo ovim modelom, koji je osmislio psiholog, psihoterapeut, naučni istraživač i NLP Trener Lukas Derks iz Holandije, bavili su se polaznici dvodnevnog treninga Unutrašnja Igra.

Menjajuči svoj unutrašnji svet, promenite svet oko sebe!

Nauka je dokazala efikasnost ovog modela, a naši polaznici su imali tu privilegiju da prolazeći kroz lično iskustvo to i potvrde. Na treningu su se bavili osvešćivanjem reprezentacija koje imaju prema sebi i prema drugim ljudima, što im je omogućilo da uz pomoć ovog znanja naprave promenu i napreduju te ostvare super odnose sa ljudima koji su im važni. Uz podršku NLP Master Trenera i Coacha Slavice Squire, sertifikovanom od strane Lukasa Derksa posle dugogodišnjeg rada sa njima i jedinom ovlašćenom da održava ovaj trening na našim prostorima, polaznici su naučili kako da otkriju najvažnije karakteristike predstava o sebi i ljudima oko sebe. Kada su stekli ideju o tome gde se u njihovom mentalnom prostoru neko nalazi, u kom pravcu gleda, u kom nivou su mu oči, i još mnogo drugih informacija, dalo im je mogućnost da porade na tome i kroz igru promene te određene karakteristike i dobiju sasvim novu sliku i nov osećaj. Ovaj uvid im je pomogao da promene način na koji nekoga ili sebe zamišljaju. Na osnovu Social Panoram-e i ovog otkrivanja nesvesnih predstava, dobili su mogućnost da kreiraju bolji društveni model sveta i imaju bolje odnose, kako partnerske, porodične, društvene tako i poslovne. Naučili su kako mogu da izgrade pozitivnu sliku o sebi i time steknu više samopouzdanja, i korisne slike drugih ljudi što im je omogućilo da stupe u bolji i ravnopravniji kontakt sa onima sa kojima žele.

Na mnoge je ovaj trening ostavio snažan utisak. Osvestio čak i godinama nesvesno negovane uzroke loših odnosa sa njima čak važnim ljudima. Prvenstveno su osloboili sebe tereta loše emocije i nesklada, a zatim otkrili novu mogućnost unapređenja kvaliteta odnosa i način na koji mogu da izgrade stabilne, ravnopravne, produktivne i uspešne odnose koje žele. Dobili su više izbora u životu, i za sebe poneli onu reprezentaciju koja im je najkorisnija da postanu ono što su oduvek želeli i da postignu i imaju ono o čemu su do sada samo sanjali.

Odnosi su pokretači i u suprotnom veliki crpitelji resursa ukoliko nisu kvalitetni. Odnosi predstavljaju ključ uspeha i neuspeha, a na vama je odgovornost koliko ćete uložiti u izgradnju svojih odnosa, privatnih i poslovnih i da li ćete se opredeliti da napredujete ili da stagnirate.

Možda primećujete da u vašem životu postoje neki nerešeni odnosi, iscrpljujući, konfliktni? … Možda čak u nekim situacijama imate osećaj kao da niste dovoljno dobri, sposobni, vredni? … Zašto biste čekali da se sve samo reši ili ostane doveka tako kako je sada? Kako bi bilo da već danas uradite sve što je u vašoj moći da se osećate bolje u vezi sa tim odnosima i da brzo i jednostavno nađete način kako ipak da ih rešite sa najboljim izhodom za obe strane, ma koliko da su oni komplikovani?

Započnite svoju reprezentaciju u najboljem svetlu, kreirajte svoju najbolju verziju i ostvarite čvrste i odnose bazirane na poštovanju, poverenju, ljubavi. Zaputite se na link OVDE i prijavite se na prvi sertifikovani trening za lični preporod koji vas dovodi do ostvarenja vaših snova i divnih odnosa. Pišite nam na office@nlpinstitut.com ili pozovite na 064/6451 400 i pitajte nas za sve dodatne informacije.

Tu smo da vas naučimo kako, brzo i lako!

Prijavi se danas!