U susret Coaching Akademiji

U susret Coaching Akademiji

Neko je davno rekao: „Plamen uspeha se ne pali sam od sebe. Moraš se izložiti vatri.”

Napor koji ulažete u nešto je značajan, ali mudrost kojom određujete pravac u šta ulažete napor u svom životu i u odnosima sa drugima, je odlučujući faktor uspeha.
Coaching Akademija, koju je kreriala Slavica Squire sa svojim timom, je dizajnirana upravo u tu svrhu da steknete znanja i veštine, da ovladate mudrošću coachinga i tako pomognete ljudima u njihovom profesionalnom i ličnom razvoju i transformaciji.
Ovaj trening vas uvodi u jednu savršeno praktičnu i primenjivu nauku, koja predstavlja novu moć u dvadesetprvom veku.
Cilj je da dobijete podršku u sticanju uvida u teorijski referentni okvir i da razvijete veštine sa kojima možete da se upustite u profesionalni coaching proces sa klijentima.

Uz vaše predano učešće u ovim dinamičnim treninzima, u vama će se odigrati nekoliko važnih stvari:

  • Angažovaćete se i doći do novih uvida kroz ličnu primenu i poimanje novih sadržaja.
  • Postaćete efektivniji u vršenju pozitivnog uticaja I davanju podrške ljudima u svim oblastima života.
  • Obogatićete komunikativne veštine i umeća ophođenja prema drugima što će rasplamsati vaš žar i entuzijazam.
  • Ovo će postati unutrašnji motivator za vas da se posvetite vežbanju, integraciji i ličnom razvoju.
  • Probudićete u sebi unutrašnjeg genija i spoznati svoj puni potencijal dok budete razvijali odnos sa sobom i drugima što će vam doneti da budete značajno efikasniji u stavu da doprinesete uspehu ljudi koji vas okružuju I klijentima.
  • Steći ćete precizan sistem veština kojima se osposobljavate da korak-po-korak probudite ono najbolje u ljudima kako bi živeli punim životom i koristili svoj puni potencijal.

Zajednička misija nam je da kroz najnovija naučna saznanja, primenjena u profesionalnom coachingu, podržavamo ljude na putu njihovog ličnog prosperiteta i tako menjamo svet i činimo ga daleko lepšim mestom za život.