Trenerski modul pred sertifikaciju

Trenerski modul pred sertifikaciju

U utorak i sredu u našoj učionici na Slavica Squire Institutu bili su naši budući NLP Treneri.

Oni su došli na svoj pretposlednji modul pred najvažniji događaj, odnosno sertifikaciju na kojoj će pred svim kolegama a i gostima, našim polaznicima drugih edukacija predstaviti svoj rad, prezentaciju, trejeler njihovog treninga koji su osmislili i kreirali tokom prethodnih modula.

Baš zato, ovaj modul bio je posvećen samom finišu njihovih prezentacija i unapređenju trenerskih veština.

Prvog dana radili su test iz NLP metodologije, koji su zapravo sami kreirali na prethodnom modulu prolazeći kroz celo trogodišnje učenje na Slavica Squire Institutu i izdvojivši ključne definicije, alate i metode koji svaki izvrsni NLP trener mora da „drži u malom prstu“.

Kasnije tokom dana posvetili su se završavanju svoje prezentacije, unapređivanjem i prezentovanjem pred svojom grupom gde su imali još jednom priliku da dobiju konstruktivan feedback koji će im pomoći da zablistaju.

Drugog dana prvi put su stali spremni, sa gotovom prezentacijom pred celu svoju grupu i pred Slavicu. Nije im bilo lako, ali isplatilo se. Jer, pored toga što su još jednom prošli svoj nastup, svoju ideju predstavili većem broju ljudi, oni su dobili ključan feedback od Slavice koji im je omogućio da išlifuju svoju prezentaciju i svoje trenersko umeće do perfekcije.

Sledeći modul kada se budemo videli je zapravo veliko slavlje i svečanost za sve nas. Jer sledeći put pred svima nama i publikom prezentuju i pokazuju svoje umeće i primenjene tehnike, veštine i alate koje su stekli višegodišnjim edukovanjem. Velika je odgovornost pred njima, da sve feedback-ove koje su dobili implementiraju i pokažu se u najboljem svetlu, zasluženo osvoje svoj sertifikat NLP trenera i sa ponosom započnu svoju trenersku karijeru, kojom ostvaruju svoj dugoočekivani san.

Radujemo im se i veselo iščekujemo taj dan, jer Slavica za njih kaže da su fenomenalni i da će to biti generacija koja će ovaj svet učiniti lepšim mestom za život.