Tom Best sa nama na Zlatiboru

Tom Best sa nama na Zlatiboru

Jedinstven doživljaj za naše studente NLP Business Master Plus edukacije, četiri dana sa Tom Bestom, jednim od najomiljenijih NLP trenera na svetu, na Zlatiboru u predivnom prirodnom ambijentu.
Za naše studente su ovo bili dani gde su naučili kako mogu uvek iznova da pune svoje baterije energijom, da razgrade stres koji se sakuplja u svakodnevici i postanu još efikasniji u postizanju svojih ciljeva.
Tom Best ima svoj NLP Institut u Teksasu, a inače je na listi “Who is Who in America”. Bavi se antropologijom i NLPom više od 25 godina i ima izvanredan image kao NLP trener, drži treninge širom sveta. Zbog nas je došao prvi put u Srbiju, što je početak jedne izuzetne saradnje i velika podrška za rad našeg NLP Instituta.
Pored toga što su naučili mnoge avangardne i NLP tehnike kombinovane na jedinstven način sa antropološkim istraživanjima indijanskih plemena i prilagođenim tako da nam korste u našoj turbulntnoj svakodnevici, naši Masteri su se takođe odlično zabavljali u ova četiri dana i otišli kući puni energije i novih ideja za ostvarivanje izvanrednih rezultata.

Radujemo se i sa nestrpljenjem isčekujemo septembar 2008 kada ćemo ponovo da pripremimo jedan workshop sa Tom Bestom u etno selu u Sirogojnu. Pozivamo vas da budete tada sa nama i da doživite našeg izuzetnog NLP trenera.