Tema vikenda – vrednosti, uverenja i ciljevi

Tema vikenda – vrednosti, uverenja i ciljevi

Za vikend naša učionica na Slavica Squire Institutu je bila puna polaznika nove generacije najkorisnije edukacije za lični i poslovni uspeh – NLP Practitioner.

Polaznici koji su nakon NLP Starter treninga odlučili da preuzmu odgovornost za svoj život, odluke koje svakodnevno neminovno donose i učine ih najmudrijim za sopstveni progres i zadovoljstvo, upisali su edukaciju na kojoj ih očekuje još šest izvanrednih dnevnih modula i šest večernjih, a uz sve to i konstantna podrška trenera u okviru zavorene Facebook grupe.

Na ovom modulu koji je održala Slavica Squire, polaznici su se bavili ključnim temama – vrednostima, uverenjima i pravilnim kreiranjem ciljeva.

Shvatanje šta nekoga motiviše, poznavanje kriterijuma na osnovu kojih mi ili neko drugi donosi svoje odluke, razumevanje zašto se neko u vezi sa nečim oseća na određeni način… sve su to polazne tačke koje mogu da pokrenu kako nas, tako i druge ljude, pomognu nam da mudrije donosimo odluke i predvidimo nečije reakcije.

Polaznici ovog modula su imali priliku da prepoznaju svoje vrednosti, na poslu, u partnerskim odnosima, u porodičnim odnosima, kao roditelji, prijatelji i time jasno uvide zašto donose odluke koje donose, zašto prave izbore koje svakodnevno prave i, ako im se oni ne dopadaju, da ih strateški promene.

Znanje o uverenjima koje su stekli na ovom modulu otkrilo im je uzroke mnogih poteškoća koje ljude prate tokom života, razloge zašto ne ostvaruju svoje snove i zašto se neki ljudi, čak i u slučaju da naizgled vode fantastičan život, ne osećaju ispunjeno i radosno.

Naša uverenja u ogromnoj meri utiču na naš život. Ako su podržavajuća, za nas nema te prepreke koju ne možemo da prevaziđemo, a ako su sabotirajuća onda nema te podrške koja može da nas ohrabri toliko da postignemo baš sve što želimo. Uverenja najpre moramo prepoznati, priznati ih sebi, otkriti uzrok, naučiti iz njega, usvojiti korisno uverenje i nastaviti dalje hrabriji i srećniji. I upravo su to radili prvog dana polaznici ove interaktivne edukacije.

Kada su postavili temelj, odnosno jasno uvideli svoje vrednosti, svoja uverenja onda su mogli da se prepuste Slavicinom vođenju kroz proces kreiranja ciljeva i njihovog pravilnog postavljanja, što su i radili drugog dana.

Otkrili su kako mala razlika u formulaciji i korišćenju preciznih reči može da napravi zaista veliku razliku i ključnu za ostvarenje samih ciljeva. Oni su na ovom modulu naučili kako da pravilno, precizno, jasno i po metodologiji uspešnih postave svoje najluđe snove u realne i ostvarive ciljeve koje mogu da svakodnevnim akcijama preslikaju u stvarnosti.

Ako ste i vi spremni da se vrlo znalački bavite svojim životom i ličnim napretkom, a propustili ste NLP Starter, ili ste možda daleko od nas, ili jednostavno nemate dovoljno vremena da se na visokom nivou bavite znanjima za uspešan i srećan život, za vas imamo divnu vest – otvoren je upis za drugu generaciju ONLINE programa ličnog prosperiteta, koji je kreirala za vas Slavica Squire, koja ga i lično vodi i kroz koji vam punih 6 meseci daje podršku kada god i koliko god puta da je vama potrebno. Saznajte o više OVDE.

P.S. Prijavite se već danas, jer izgovor da ste daleko, nemate vremena ili novca da se bavite svojim uspehom, više nisu opcija, program je online, gledate ga u vreme koje vama odgovara a cena je više nego pristupačna…

Radujemo vam se!