Tehnike upravljanja promenama

Tehnike upravljanja promenama

Tokom proteklog vikenda polaznici 55. grupe NLP Practitioner-a pohađali su 5. modul ove izuzetne edukacije.

Oni su od našeg iskusnog NLP trenera i coach-a Katarine Džoković učili o neurologičkim nivoima, hijerarhiji ideja (poznatoj i kao chunk-ovanje), pravilima davanja feedback-a i tehniku reframing-a.

Ova korisna znanja primenjiva su, kako u kreiranju ličnih i poslovnih ciljeva, tako i u komunikaciji i odnosu prema samima sebi.

Tokom prvog dana, učili su čemu služe neurologički nivoi (NLN) i kako mogu koristiti kao model funkcionisanja, ne samo ljudi, nego i organizacija. Saznali su kako mogu da otkrivaju nivoe tokom komunikacije s drugim ljudima i to isprobali u nizu korisnih vežbi. Takođe, otkrili su kako mogu da usmeravaju tok razgovora primenom chunk-ovanja.

Drugog dana 5. modula učili su kako da pruže i adekvatno prime feedback, tako da kvalitetnije komuniciraju sa bliskim ljudima, ali i u poslovnom okruženju, kao i načine da odgovore na žalbe drugih ljudi, zahvaljujući tehnici reframing-a.

Ako biste želeli da ovladate ovim i drugim korisnim znanjima iz oblasti NLP-a, NLP Institut je pravo mesto za vas! Za našu najpopularniju edukaciju NLP Practitioner uvek vlada veliko interesovanje i zato odmah rezervišite svoje mesto u sledećem upisnom roku!