„Tajna“ – Rhonda Byrne

„Tajna“ – Rhonda Byrne

Knjiga: “Tajna” Rhonde Byrne opisuje istoriju upotrebe zakona privlačnosti, primere kako se zakon primenjivao u životima različitih naroda, govori o različitim shvatanjima i korišćenjima specifičnih strategija. Sve ovo čini je izuzetno informativnom i zanimljivom za čitanje.

Ukoliko obratite pažnju na ono sto želite , možete ga ne-namerno prizvati u vaš život, npr: ako stalno razmišljate o tome šta vas stresira, vi ćete zapravo privući više takvih stresnih situacija u svoj život. Umesto toga trik je da se fokusirate na ono sto želite u svom životu i dobićete više toga!

Knjiga se suštinski bavi Zakonom privlačenja –princip da možete da privučete sve na šta fokusirate svoju energiju (dobro ili loše), međuljudske odnose na poslu, imovinu, ciljeve I sve ostalo na šta ste u stanju da se usredsredite. Čak i sopstveno zdravlje.

Sve velike ideje su “tamo” i čekaju da budu otkrivene. Postoji više nego dovoljno ljubavi,novca, znanja, istine i prijateljstva za svakoga. Nema razloga ograničavati sebe ili druge.

Čitajući druge utiske o ovoj knjizi shvatio sam da je mnogi smatraju life changerom. Mogao bih da se složim sa tom konstatacijom jer sam ja u njoj pronašao načine oslobadjanja od stresa, pozitian stav i okvirnu mapu puta ka boljem životu.

Shavatio sam da ja definitivno ne živim onoliko dobro koliko bih voleo, a ova knjiga je za mene bila dobar podsetnik sta ustvari želim da budem.

Ognjen Simić

dipl.inž.informatike/dipl.ekonomista