Svetionik napretka

Svetionik napretka

Da li ste primetili da se osećate naročito zadovoljno i ispunjeno kada uradite nešto lepo za druge ljude? Da li ste nekada poželeli da se tome ozbiljnije posvetite – pomognete drugima da kreiraju život po svojoj meri i budete im inspiracija da žive najluđe snove? Upravo to je misija osme grupe fantastičnih polaznika NLP Trainer edukacije na NLP Institutu koji su tokom proteklih devet dana prolazili drugu fazu ovog treninga, učili kako da usavrše svoj performans, snažno utiču na druge ljude i pokrenu ih svojim nastupom.

Učili su kako da dizajniraju svoj trening i integrisali mnoge veštine prezentovanja poput upotrebe sopstvenog glasa, gestikulacije i prostora kako bi na najzanimljiviji i najkorisniji način podučavali Nauku Ličnog Prosperiteta.

Uz naše trenere – Slavicu Squire, Dragoljuba Matića – Profu i Katarinu Džoković, imali su priliku da razvijaju svoju harizmu i uče veštinu i umetnost fascinantnog nastupa, što može biti od izvanrednog značaja ne samo za one koji planiraju da budu NLP treneri, nego i za sve one kojima posao podrazumeva prezentovanje bilo kakvih sadržaja pred grupom ljudi.

Izučavali su tehnike i metode poznatih prezentatora, učili kako da prodaju seminare koji su interesantni njihovoj ciljnoj grupi i kako da se “izvuku” iz neprijatnih situacija u kojima se kao treneri i prezentatori mogu naći.

Učili su kako da izgrade i zadrže svoje dobro stanje, kako da u grupi kreiraju atmosferu koja podržava učenje i još mnogo interesantnih i važnih tehnika za njihov budući poziv. Takođe su otkrili kako mogu da kreiraju i programiraju svoju buduću karijeru i novi identitet kao NLP trener.

U poslednjim danima ove faze edukacije imali su priliku da predstave svoje prezentacije, integrišu i primene sve što su učili do sada – počev od NLP Starter treninga, NLP Practitionera, NLP Master treninga, Prezentacionih veština, Trenerskog treninga kao i mnogih drugih edukacija koje su pohađali u okviru NLP Instituta Slavice Squire.

Ukoliko se pronalazite u ovim redovima i želite da postanete generacija koja će promeniti svet, ako želite i vi da umesto profesije imate poziv kroz koji možete da ostvarite svoju svrhu i da svoj dar pružite svetu, tu smo za vas…

Startujte već danas i napravite prvi korak u okviru NLP Practitioner edukacije. Više o njoj možete pročitati OVDE.