Startovala prva grupa NLP Business Practitioner-a

Startovala prva grupa NLP Business Practitioner-a

20. i 21.02.09. startovala je prva grupa NLP Business Practitionera ovog proleća. Svi polaznici su prijavljeni za kompletnu edukaciju, tako da je ovoga puta starter trening prošao ne samo u duhu upoznavanja sa NLP-om, već i kao uvod u dalju edukaciju.

Ova grupa je pokazala kako NLP u našoj zemlji postaje sve ozbiljnija tema u poslovnom okruženju. Polaznici su uglavnom došli sa predznanjem i sa ciljem da nauče da primene NLP u svojoj praksi. U ovoj grupi je najviše polaznika iz HR i internih trenera iz kompanija, što je zaista za nas razlog za radost, jer se time prepoznaje da je naš rad u protekle tri godine ostavio pozitivnog traga u našem poslovnom okruženju.

Činjenica da nam sve više dolaze ljudi HR i treneri, i to po preporukama svojih kolega, nam govori da smo na dobrom putu i da će naš rad u budućnosti postajati još značajniji u okruženju, a raduje nas i važno nam je što možemo da doprinesemo boljem poslovanju i življenju.

[nggallery id=64]

Sledećeg vikenda imamo Starter trening, koji je prebukiran, a gde ćemo raditi upoznavanje sa NLP-om. Svima koji su se prijavili želimo dobrodošlicu i radujemo se što ćemo imati priliku da zajedno napredujemo.