Šta je to u šta verujete?

Šta je to u šta verujete?

Šta je to što vas motiviše u životu, a šta je to što vas sprečava da ostvarite svoje snove?
U šta verujete? koje vrednosti sledite? Da li vam misli o vama samima pomažu da gradite čvrste i kvalitetne odnose sa drugim ljudima ili vas možda koče? Šta je to što prvo pomislite kada čujete reč novac, prijateljstvo za ceo život, odlično plaćen posao iz snova, iskrena i večna ljubav …? Verujete li da je sve ovo nabrojano moguće ili možda nije?

Šta god da verujete, uvek ste u pravu, jer vi sami određujete šta je stvarnost za vas a šta nije. Ukoliko mislite da je novac loš, da ga je teško zaraditi, biće tako, život će vam potvrđivati vašu snažnu veru u to. Isto važi i ako mislite da prava ljubav, prijateljstvo, posao iz snova nije moguće imati u ovo vreme, u pravu ste. A šta ako bi bar na trenutak poverovali da je ipak sve moguće? da možete imati baš sve što zamislite? da li biste tada trošili energiju na nekorisne misli ili biste je svesno investirali u manifestovanje onoga što želite i u šta verujete?

Na izuzetnom petom modulu NLP Practitioner edukacije polaznici su imali priliku da uz vrhunskog stručnjaka nesvesnih obrazaca ponašanja, vrednosti i uverenja ukorenjenih u čoveku, NLP Trenera i Coacha Dragoljuba Matića Profe se susretnu sa moćnim NLP modelima i vežbama za otrkivanje dubljih nivoa njihovih ličnosti. Tokom dva dana treninga upoznavali su sebe, otkrivali šta je njima zaista važno, u šta da ulažu energiju a šta mogu da otpuste, koje su to vrednosti koje slede i šta kojom dobijaju? Koja ih uverenja motivišu da daju sve od sebe, a koja ih sabotiraju i čine uplašenima da preduzmu odlučujući korak ka ostvarenju ciljeva koje imaju. Šta je to što misle o sebi, o životu koji žive, poslu koji imaju, kolegama koje ih okružuju, prijateljima, porodicom, decom??? U šta zapravo veruju, da je za njih život iz njihovih snova moguć ili ne?

Ova otkrića praktično nesvesnih delova ličnosti a koji utiču na odluke koje su donosili, na život koji vode, na partnera kojeg su izabrali, posao, na ponašanja koja imaju… dala su im mogućnost da sve ono čime nisu zadovoljni promene, a ono što vole unaprede i postanu još zahvalniji i srećni ljudi.

Naučili su kako da otkriju svoja uverenja i vrednosti, da povećaju snagu podržavajućih i oslobode se ograničavajućih uverenja, aktiviraju motivaciju na višem nivou, razreše čak i najizazovnije konflikte i unaprede odnose u privatnom i poslovnom kontekstu i to na jednostavan način. Sva do sada stečena znanja tokom ove dukacije unapredili su na dubljem nivou važnosti i osposobili se da sa različitim tipovima ličnosti ostvare dubinski raport na nivou vrednosti što im otvara sva vrata uspeha.

Polaznici su u razgovoru sa našim trenerima izrazili oduševljenje i zahvalnost za lične promene koje su postigli zahvaljujući ovim osvešćujućim vežbama i izuzetno korisnim te odmah primenljivim na sve životne oblasti i situacije.

Kako bi bilo da se i vi upustite u avanturu upoznavanja sebe? Čak i nekada kada nam se čini da se baš dobro poznajemo, uvek postoje delovi koje još nismo ni susreli a koji nas možda koče ili nam otežavaju da postignemo ono što srce želi. Osvestite nesvesne procese, osnažite svoju moć zapažanja, otkrijte nove interesantne i nadasve korisne stvari o sebi i zakoračite na put prosperiteta na prvoj stepenici NLP Starter treningu za koji imamo fenomenalnu letnju akciju o kojoj se na vreme raspitajte i rezervišite svoje mesto po najpovoljnijim uslovima već danas putem office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451391.

Mi verujemo u vas i vaše snove, i zato ste nam dobrodošli da vas sa našim znanjem i iskustvom podržimo da ih ostvarite!