Spremni za uspeh – 43. NLP Business Practitioner sertifikacija

Spremni za uspeh – 43. NLP Business Practitioner sertifikacija

Sigurno vam se dogodilo da ste nekada želeli da promenite svoje navike koje vam se ne dopadaju i zamenite ih korisnijim?

Setite se samo koliko je bilo teško dok ste recimo ostavljali pušenje, pokušavali da se hranite zrdravije, krenete da vežbate…Ključ se krije u tome kako pričamo o prevazilaženju prepreka, da li samo pokušavamo ili smo spremni da to i uradimo?!

U prijatnoj, podržavajućoj atmosferi NLP instituta, proslavili smo veliku promenu koju su doživeli naši polaznici 43. NLP Business Practitioner edukacije!

Zahvaljujući NLP metodologiji, polaznici su uspeli da jasno definišu kakvi žele da postanu, ojačali samopouzdanje i dobili načine kako da takvi zaista i postanu!

Sopstvenom promenom, uticali su na promenu svojih bližnjih i svih ljudi sa kojima su u interakciji. Primenjuju veštine naučene proteklih 8 meseci kroz posvećen rad. Žive istim životom ali na potpuno novi način!

Pogledajte ovde atmosferu sa sertifikacije

Zahvalni smo što smo im bili podrška na njihovom putu ličnog prosperiteta!

Ukoliko ste i vi neko ko ne zna odakle da počne, šta zapravo želi od života, kako da nešto ostvari, kako da jasno i samouvereno komunicira i izražava svoje mišljenje…

Pridružite nam se na letnjoj NLP Business Practitioner edukaciji! Dozvolite nam da vas podržimo na tom putu!

Ovog leta, posvetite se ličnom razvoju!

Prijavite se na:

e-mail: milana@nlpinstitut.com

tel: 064 6451 398

Dobro nam došli!