Smršati zauvek

Smršati zauvek

U petak, 21. februara u hotelu Hyatt Regency, sa početkom u 10 časova biće održana još jedna konferencija „Formule vitkosti i zdravlja“, u organizaciji magazina „Lepota i Zdravlje“, na kojoj će jedan od govornika u prvom panelu biti Slavica Squire, akreditovani internacionalni NLP Master Trainer i Coach, potpredsednik Evropske Asocijacije za Coaching.

Slavica će učesnicima ispričati o njenom ličnom iskustvu i pristupu mršavljenju koji je ona sam kreirala, a koji se ne zasniva samo na promeni odnosa prema ishrani i vežbanju, već na promeni kompletnog odnosa prema sebi. Da bismo zauvek izgubili kilograme, postigli tu željenu dugoročnu promenu, potrebno je da se time bavimo na duboko nesvesnom nivou. Ukoliko ništa ne promenimo na uzvišenom duhovnom nivou koji ima moć da pozitivno utiče na svesno i nesvesno biće, ništa drugo neće pomoći zauvek

Svi učesnici konferencije imaće priliku da čuju kako je moguće smršati zauvek, reprogramirati se i postati vitka i zdrava osoba, a pri tome doživeti i druge promene koje život čine predivnim.