Sertifikovana 54. grupa polaznika NLP Practitioner-a

Sertifikovana 54. grupa polaznika NLP Practitioner-a

Proteklog vikenda sertifikovana je 54. grupa polaznika izuzetno popularne edukacije NLP Practitioner na NLP Institutu.

Naši dragi Practitioner-i su tokom prvog dana imali priliku da integrišu sva stečena znanja koja su sticali tokom proteklih osam modula ove edukacije i podsete se svih korisnih vežbi, lekcija i primena Nauke Ličnog Prosperiteta.

Drugog dana, kroz konkretnu razmenu postignutih rezultata, svaki polaznik prezentovao je ono šta je za njega bilo najuspešnije i šta je doživeo kao najveći lični napredak.

Deveti modul NLP Practitioner-a posvećen integraciji i sertifikaciji mnogi smatraju najlepšim tokom svog NLP putovanja na NLP Institutu, jer tada imaju priliku da stave krunu na svoj dosadašnji trud i zalaganje. Nove ideje, osmišljeni ciljevi, jasne vizije samo su neke od stvari koje su naši sertifikovani polaznici poneli sa ove edukacije, a jedinstven je zaključak da je NLP imao uticaja na poboljšanje kvaliteta celokupnog života svakog polaznika, sada sertifikovanih Practitionera.

Većina polaznika zakoračiće na sledeću stepenicu edukacije – NLP Master. Ako ste i vi Practitioner koji se dvoumi da li mu je sada vreme za sledeći korak, prijavite se odmah za ovu edukaciju.