Sertifikacija osme grupe NLP Business Master edukacije

Sertifikacija osme grupe NLP Business Master edukacije

Nakon ukupno 18 dana ili 130 sati edukacije, grupa NLP Business Mastera privela je svoju edukaciju kraju.

Uz podršku vrhunskih internacionalnih NLP trenera za primenu NLP-a u biznisu i ličnom razvoju, naši polaznici su, efikasni i puni energije, krenuli putem koji su zacrtali. Na njihovoj sertifikaciji prezentovali su neke od svojih ličnih i poslovnih uspešno ostvarenih ciljeva pomoću NLP-a. Takođe su nam prikazali kako nakon završene Master edukacije sa lakoćom upravljaju promenama, i imaju dublje razumevanje za sisteme poput firme, tima, porodice… Predstavili su svoje masterske projekte gde smo čuli o tome kako su razrešenim konflikti na ličnom planu, u timu i okruženju, kako su motivisali svoje timove i već imaju merljive rezultate, kako su unapredili prodaju, … I sve to uz korišćenje NLP tehnika i metoda koje su učili na NLP Master edukaciji.

Neki od njih su već kreirali svoj lični „NLP stil“ i uspešno primenjuju NLP veštine u radu sa drugima na određenim promenama, čime su započeli pripremu za profesionalnu NLP edukaciju NLP Business Coach ili NLP Trainer.

Drago nam je da smo izveli već osmu generaciju NLP Mastera, što doprinosi našem kvalitetu i reputaciji, a takođe i kvalitetnijem životu naših polaznika. Onima koji su ispunili sve uslove, na kraju sertifikacije, NLP Institut dodelio je sertifikate internacionalno priznate i overene od IANLP – International Association for NLP.