Sertifikacija NLP Mastera

Sertifikacija NLP Mastera

Prošlog vikenda 26. i 27.02. održan je poslednji modul NLP Business Master edukacije. Prvog dana su polaznici radili test poznavanja NLP sadržaja, drugi dan su radili individualne coaching sekvence sa naučenim NLP modelima, a oba dana, u popodnevnim časovima, su prezentirali svoje masterske projekte.

Tom prilikom su polaznici imali priliku da jedni drugima prezentiraju svoj lični napredak i doprinos NLP-a u njihovom svakodnevnom radu. Svi urađeni projekti su se zasnivali na ličnom iskustvu kao npr.:

– Ana Saltirova iz Skopja je napisala i prezentirala svoj rad pod nazivom Navike i uverenja – promena uz NLP, a koji je deo njenog magistarskog rada na univerzitetu.

– Milan Čabrić je prikazao svoja iskustva na temu Tim menadžment uz neuro-logičke nivoe, a koji je rezultat njegovog rada na jednom izvanrednom projektu sa grupom zanimljivih profesionalaca.

– Slobodan Velinov je predstavio svoj rad sa timom u kompaniji na temu Motivacija zaposlenih po meta – programima, gde je postigao veoma dobre i merljive rezultate.

– Aleksandar Stanković u svom radu Promene u organizaciji po neuro-logičkim nivoima, opisao je promene u svojoj privatnoj kompaniji koje je pokrenuo i vodio tokom edukacije, a dale su izuzetne rezultate sa kojima je veoma zadovoljan.

– Milina Blagojević je opisala način na koji je NLP tehnikama pomagala svojoj ćerki u situacijama kada dobije napad astme iz čega je nastao veoma interesantan rad: NLP i astma.

– Olga Svoboda je svoj rad nazvala April u Beogradu, a tema je rad na jednom njenom ličnom cilju, od postavke do ostvarenja u periodu NLP Master edukacije.

Ukoliko se interesujete za neku od ovih tema i radova, pišite nami rado ćemo vaš kontakt proslediti odgovarajućem NLP Masteru.

Jedinstven momenat dodele masterskih sertifikata smo proslavili u dobrom raspoloženju i uz podršku polaznika naših NLP Business Practitioner grupa, koji su imali mogućnost da posmatraju prezentacije budućih NLP Mastera.

[nggallery id=48]