Sertifikacija NLP Business Practitioner

Sertifikacija NLP Business Practitioner

29. i 30.08. održana je sertifikacija NLP Practitionera koji su završili letnji kompaktan trening. Na sertifikaciji su prvog dana prezentirali svoja iskustva i šta im je ovaj trening doprineo u poslovnoj praksi i u životu uopšte. Polaznici su jedni druge sa velikom pažnjom slušali i razmenjivali dosadašnja iskustva.

Drugog dana su jedni sa drugima utvrđivali naučene NLP tehnike i pravili prve samostalne korake ka coachingu, jer većina se opredelila da nastavi NLP edukaciju u septembru. NLP Master edukaciju 12.09. otvara naš dragi gost, jedan od najomiljenijih NLP trenera na svetu Tom Best iz USA.

Vreme je bilo prelepo i uživali smo radeći NLP tehnike i razmenjujući dosadašnja iskustva.

Posle ispunjenih potrebnih uslova svi polaznici ove izuzetne grupe su zasluženo dobili sertifikate. Moram da naglasim da su tokom leta veoma vredno radili, vežbali i učili NLP, pa je njihov benefit od ovog treninga time veliki i to nas je ohrabrilo da i sledećeg leta ponudimo sličnu kompaktnu edukaciju.

Medju polaznicima koji su polagali bilo je i nekoliko polaznika iz grupe iz Skopja, koji su takođe pokazali izuzetno interesovanje i angažman. Oni su prvi NLP Practitioneri u Makedoniji, a uskoro krećemo u Skopju i sa drugom grupom koja se okupila zahvaljujući preporukama polaznika prve grupe. Mi se radujemo jer volimo da radimo u Skopju. Hvala!

[nggallery id=69]