Sertifikacija NLP Business Practitioner

Sertifikacija NLP Business Practitioner

13. i 14. februara je sedma grupa NLP Business Practitioner edukacije imala sertifikaciju. Svi polaznici koji su do sada ispunili uslove za sertifikaciju su izašli na polaganje. Tom prilikom su izmedju ostalog prezentirali promene koje su postigli u svom poslovnom i privatnom životu kroz primenu naučenih NLP tehnika.

Sve prezentacije su bile izuzetno zanimljive jer su polaznici veoma direktno i praktično opisali primere iz života u kojima su primenili naučeno na ovom treningu.

Neke od prezentacija su na veoma kreativan način prikazale kako se život polaznika promenio na bolje.

Saša je na primeru promena u svojoj kompaniji prikazao kako je koristio naučene NLP tehnike da inicira potrebne promene i da ih sprovede, što mu je izuzetno mnogo značilo i dobro došlo u pravom trenutku.

NLP Practitioner obuka je zauvek promenila perspektivu i živote polaznika, a time i način na koji komuniciraju, kao i rezultate koje postižu u praksi.

U pripremi za sertifikaciju i u vežbanju uopšte našim Practitioner polaznicima su pomagali polaznici NLP Master edukacije i svesrdno ih podržavali u savlađivanju kompleksnih NLP tehnika.

[nggallery id=65]

Od srca čestitamo svima koji su postigli da dobiju NLP Practitioner sertifikat, koji je priznat širom sveta. Radujemo se što se svi Practitioneri interesuju za NLP Master edukaciju i što ćemo zato nastaviti sa radom u septembru.