Sertifikacija – najlepši modul

Sertifikacija – najlepši modul

Još jedna, četrdset sedma po redu, grupa Practitionera završila je prvi deo svog NLP putovanja. I još jednom, naša misija je ispunjena.

Prvi dan sertifikacije protekao je u integraciji naučenog, kako bi se višemesečni trud polaznika isplatio i postao najkorisniji alat za unapređenje svakog segmenta života.

Sertifikacija kao najlepši modul veoma pragmatično pokazuje koliki je NLP Practitioner edukacija kod svakog polaznika ponaosob imala pozitivan uticaj na njihov lični život i na poslovni uspeh. Kroz konkretnu razmenu postignutih rezultata, svaki polaznik prezentovao je ono šta je za njega bilo najuspešnije i šta je doživeo kao najveći lični napredak. Jedinstven je zaključak da je NLP imao uticaja na poboljšanje kvaliteta celokupnog života svakog polaznika, sada sertifikovanih Practitionera.

Većina polaznika zakoračiće na sledeću stepenicu edukacije – NLP Master. Ako ste i vi Practitioner koji se dvoumi da li mu je sada vreme za nastavak edukacije, saznajte više o našoj super ponudi: sada uplatom NLP Master edukacije, dobijate BESPLATNO trening NLP prezentacione veštine sa Slavicom Squire (čija je regularna cena 256€).

Prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili na telefon 064 64 51 398.

Mi vam se radujemo, a svim sertifikovanim polaznicima čestitamo od srca!