NLP Starter – septembar 2010

NLP Starter – septembar 2010

17. i 18.09.10. održan je još jedan NLP Starter. Mi se nalazimo u petoj godini rada i uskoro slavimo jubilej, a naročito se uvek radujemo novim polaznicima kojima možemo da pripližimo NLP i pomognemo da ovom izuzetnom tehnologijom obogate svoj život.

Na ovom treningu su se polaznici upoznali sa NLP-om i sa našim načinom rada, a došli su i iz daleka, što nas naročito raduje.

Kao i sve naše NLP Starter treninge i ovaj je održala Slavica Squire, naš NLP Master Trainer i osnivač ovog prvog NLP Instituta u našoj zemlji. Asistirao je NLP Trener Dragoljub Matić – Profa, koji će, polaznicima koji se pridruže NLP Business Practitioner edukaciji, kasnije održati još nekoliko dana treninga.

Polaznici su vežbali praktične NLP tehnike koje će poneti sa ovog treninga u svoju svakodnevnicu gde će ih isprobati u praksi.

[nggallery id=36]

Za sve polaznike koji žele da usavrše NLP tehnike i veštine, NLP Business Practitoner trening se nastavlja u oktobru i traje sve do aprila, kada se završava sertifikacijom, gde polaznici dobijaju internacionalno priznate sertifikate sa pečatom Internacionalne asocijacije za NLP – IANLP www.ia-nlp.org