Sales Academy za Vienna Insurance Group

Sales Academy za Vienna Insurance Group

Od 25-28.08. na Jastrebcu održan je treći modul Sales Academy za koordinatore Wiener Städtische Osiguranja. Na početku su polaznici izvestili o uspesima koje postižu u prodaji posle prva dva modula. Većina je u medjuvremenu udvostručila svoju planiranu prodaju, a neki su prebacili plan i za više od 100%.
Zbog dobrih rezultata postignutih u prethodnih četiri meseca, polaznici su ušli u treći modul veoma zainteresovani za nova saznanja i raspoloženi da nauče još novih korisnih komunikativnih tehnika koje su im se do sada u praksi pokazale kao izuzetno efikasne.

Bili smo smešteni u Vili Merima u kojoj se Milanče dan i noć brinuo da nam ništa ne zafali, zato mu se od srca zahvalljujemo na ljubaznosti i predusretljivosti!

U večernjim satima, posle nastave smo posetili filijalu u Kruševcu, koja se nalazi u samom centru na veoma lepom mestu i u reprezentativnom lokalu.

Po završetku trećeg modula, svi polaznici su bili srećni jer su sigurni da sve što su naučili odmah mogu da primene u praksi i da će moći bolje da razumeju ne samo svoje klijente već i svoje saradnike, što će opet da doprinese njihovom zajedničkom uspehu u prodaji.

Radujem se da smo radili zajdno i ovoga puta i da sam mogla svojim iskustvom iz prodaje i znanjem iz NLP-a da ih podržim na putu uspeha.