Radni doručak u SAM-u: NLP – sastavni deo vašeg uspeha

Radni doručak u SAM-u: NLP – sastavni deo vašeg uspeha

Srpska Asocijacija Menadžera (SAM) je organizovala 05.12. radni doručak u saradnji sa NLP Institutom i Slavicom Squire, trenerom i osnivačem prvog NLP Instituta u Srbiji, koja je nedavno postala i član SAM-a.

U prijatnom ambijentu članovi asocijacije su imali priliku da prisustvuju predavanju Slavice Squire na kome je predstavila i svoju knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija“. Uz to, sve prisutne je upoznala sa programom poslovnih edukacija koje nudi NLP Institut. Predavanju je prisustvovao i specijalni gost NLP Instituta iz USA, Charles Faulkner, svetski poznat NLP trener, coach i konsultant iz oblasti biznisa i finansija, koji godinama podržava Slavicu Squire i njen rad u Srbiji.

U sjajnom atmosferi članovi su uživali u NLP savetima i metodama, odakle i kako se prave iskoraci u natprosečno, koliko su važne promene unutar sebe, kako se postaje uspešniji i na privatnom i na poslovnom planu i kako se širi i stvara pozitivna radna i poslovna atmosfera. Predstavljene su samo neke od mnogobrojnih modernih NLP tehnika i kako sebe programirati na uspeh.

Nakon predavanja svi zainteresovani su mogli da popričaju sa predavačima o svemu što ih interesuje vezano za ovu veoma praktičnu metodologiju.