Pustite uspeh da vas vodi

Pustite uspeh da vas vodi

Da li i vi nekad pomislite: „Da samo mogu vratiti vreme, svašta bih uradio/la drugačije!“? Mislimo da bismo sada postupili bolje, ali kod mnogih, ovakva razmišljanja umeju da budu prilično destruktivna, drže ih zarobljene u uverenjima koja ne dozvoljavaju napredak.

Ljudska čula formiraju reprezentativne sisteme tj. modalitete. U svakom od tih modaliteta možemo pronaći delikatne razlike. Te razlike nazivaju se submodaliteti i predstavljaju važno polje NLP-a, zaslužno za neke od najvećih pozitivnih promena koje se dešavaju unutar čoveka. Ovom interesantnom temom, kroz još interesantnije interaktivne vežbe, 28. i 29. novembra 2015. bavila se, na IV modulu, 46.grupa polaznika NLP Practitioner edukacije. Kroz rad na polju submodaliteta polaznici su iskusili pozitivnu promenu, a naučeno će od sada moći da primene bilo kada u budućnosti. Drugog dana edukacije polaznici su otišli korak dalje u svom usavršavanju i željenom ličnom preobražaju, kroz temu feedback-a.

Pogledajte deo atmosfere ovde.

Ukoliko želite da pretvorite svoje snove u realnost, želje u ciljeve a razmišljanja u akciju…Pozivamo Vas da nam se 12. i 13. decembra 2015. pridružite na treningu pod nazivom: „Power Life Design„, specijalno kreiranoj edukaciji od strane Slavice Squire, prvog NLP Master Trainera & Master Coacha u Srbiji, potpredsednika Evropske Coaching Asocijacije, osnivača NLP Instituta i autora knjige „NLP – u svakom uspehu mirođija“.

Broj mesta je ograničen, i zbog velikog interesovanja pozivamo vas da rezervišete svoja mesta odmah. Iskoristite praznično raspoloženje i poklonite sebi uspeh u 2016!

Prijave na: milana@nlpinstitut.com Ili putem telefona: 064 6451 398

Dobrodošli!