Pronađi i ostvari svoje snove!

Pronađi i ostvari svoje snove!

Još jedna, pedeset prva grupa Practitioner-a završila je prvi deo svog NLP putovanja. I još jednom, naša misija je ispunjena.

Oba dana sertifikacije prošla su u integraciji naučenog, kako bi se višemesečni trud polaznika isplatio i postao najkorisniji alat za unapređenje svakog segmenta života.

Na fantastičnom 9. modulu, polaznici su imali mogućnost da prezentuju svoju životnu promenu i kako je na njih uticala ova edukacija, koji su benefiti, šta im je bilo najkorisnije i šta je to što ih je navelo da se odluče na korak promene. Shvatili su koliku moć poseduju kada preuzmu odgovornost za svoje živote, jer tada dobijaju priliku da kreiraju sve što bi želeli da žive.

Sertifikacija kao najlepši modul veoma pragmatično pokazuje koliko je NLP Practitioner edukacija kod svakog polaznika ponaosob imala pozitivan uticaj na lični život i poslovni uspeh. Kroz konkretnu razmenu postignutih rezultata, svaki polaznik prezentovao je ono što je za njega bilo najuspešnije i šta je doživeo kao najveći lični napredak. Jedinstven je zaključak da je NLP imao uticaja na poboljšanje kvaliteta celokupnog života svakog polaznika, sada sertifikovanih Practitioner-a.

Komentari naših polaznika:

Preporuka za svakoga ko želi da napravi korak ka tome da bude bolji čovek. Nemanja Lazić

Hvala što ste bildovali moje resurse i pomogli mi da otklonim sve prečice o koje sam se saplitala. Hvala što ste tu. Bojana Ranković

Ako želite da postanete bolja verzija sebe, onda je ovo pravo mesto za vas. Aleksandra Bogomaz

Kada me neko pita šta učimo na NLP-u i šta je to što nam pružaju, moj odgovor je dozvola da živimo fantastičan život kakav želimo. Milica Gavrić

Mesto gde svoje snove naučite i pretvorite u stvarnost. Slavica Bajić

Da mogu, ne bih vas nikada napuštala. NLP je sada moj život! Selma Haris Mašić

Momenat preokreta nastaje kada naučiš da se zadovoljstvo u životu postiže kroz progres i doprinos. Dragana Čančar Tijanić

Većina polaznika zakoračiće na sledeću stepenicu edukacije – NLP Master.

Ukoliko želite da budete kreatori svog života, da krenete putem ličnog i profesionalnog napretka, prvi korak je NLP Starter trening.
Iskoristite priliku i prijavite se na office@nlpinstitut.com ili na broj 064/6451391.

Tu smo da vas podržimo i ohrabrimo!

Dobro došli!