Promocija knjige i NLP Startera u Banjaluci

Promocija knjige i NLP Startera u Banjaluci

Svest o ličnom razvoju danas je jedna od ključnih stvari za uspeh koji se preliva na sve životne oblasti. International NLP Master Trainer i Coach Slavica Squire napisala je knjigu koja je postala najpopularniji vodič za uspeh i van granica Srbije.

Interesovanje za Nauku Ličnog Prosperiteta postoji već duže vreme i u našim susednim zemljama iz kojih nam stalno pristižu novi polaznici. Ovoga puta, u saradnji sa PR agencijom Prime Communications iz Banjaluke, Slavica Squire, održala je promociju svoje knjige „NLP u svakom uspehu mirođija“ kao i najavu za prvi NLP Starter u ovom gradu.

Iskustva sa promocije knjige govore da je Banjaluka grad sa velikim senzibilitetom za ovu edukaciju koja se bavi kako ličnim tako i profesionalnim razvojem.
NLP edukacije prenose visok nivo svesti o procesima koji upravljaju našim životima. NLP alati i tehnike proširuju sposobnost korišćenja čula, kao i sposobnost formulisanja ličnih ciljeva i njihovog ostvarenja uzimajući u obzir različite uticaje. Zbog velikog interesovanja polaznika, planira se početak NLP edukacije u Banjaluci.