Professional COACHING AKADEMIJA

Professional COACHING AKADEMIJA

Startovala je nova Professional Coaching Akademija, NLP Instituta u Beogradu!

Neverovatnu mogućnost da, uz podršku najpriznatijih coach-eva na našim prostorima, odu korak dalje u svom ličnom i profesionalnom usavršavanju, dobila je grupa sjajnih, produktivnih ljudi, inspirisanih za razvoj u pravcu profesionalnog coaching-a.

Najnoviji sadržaji, profesionalno i precizno koncipirani moduli, nadograđeno znanje i moderan pristup profesionalnom coachingu, predstavljaju utemeljen i osvežen put za sve one koji su odlučili da prošire znanja iz ove oblasti i da se prepuste otkrivanju profesionalnog coaching-a na sasvim poseban način.

Oplemenjenost sadržaja i ekskluzivna prilika da se od potpredsednika Evorpske Coaching Asocijacije, licenciranog internacionalnog experta coach-a i NLP Master Trainera, Slavice Squire, sazna više iz oblasti neuro-semantike i Coaching Mastery, samo je jedna u nizu prednosti ukazanih svim polaznicima ove edukacije.

Prvi dani Professinal Coaching Akademije protiču brzo i radno. Optimizam i odlična koncepcija izvanredno praktičnog programa, smeh, anegdote, prepoznavanja i fokusiranost na interesantan sadržaj, zaslužni su za iščekivanje predstojećih dana.

Ali to nije sve!

Maj mesec u potpunosti dobija obeležje coaching-a!

Iskoristite priliku da obezbedite sebi mesto 23, 24 i 25. maja, na radionici o generativnom coaching-u, čuvenog Stephena Gilligana!

Prijavite se na e-mail: milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451398

Dobrodošli!