Priča se nastavlja…

Priča se nastavlja…

Uvereni, ambiciozni, inspirisani, prepuni ideja naši polaznici trenerskog treninga nastavili su svoju edukaciju na trećoj fazi kako bi stekli veštinu i naučili specifičan način kreiranja NLP treninga, tako da on bude zanimljiv, poučan i sa jasnom svrhom.

Dva dana bavili su se svojom temom, i tome kako žele da doprinesu svetu, koja su to znanja i veštine, korisnosti i benefiti, koja uverenja i koje stavove o životu žele da prenesu svojim budućim polaznicima. Šta je to što će lično njih kao Trenere da učini jedinstvenim, koja je njihova priča, kako da postanu i ostanu autentični i treneri sa integritetom, šta dobijaju ovom profesijom koju su za sebe odabrali? Koja je njihova misija, kome žele da prenesu svoje znanje i iskustvo, ko je to na koga žele da utiču, šta je to što žele da promene i unaprede… i kao najvažnije posvetili su se učenju kako to da urade.

Kreiranje sadržaja ili dizajniranje treninga bila je ključna tema ovog modula. Na koji način u određenom vremenskom okviru, ciljnoj grupi da daju maksimalno koristan i zanimljiv sadržaj, a da ih ne opterete informacijama ili im pak ne daju premalo. Na koji način da otvore trening, odmah zadobiju emotivnu saglasnost grupe, upotrebe svoju ličnu priču, vode trening smislenim tokom, razumljivim i logičnim sledom. Kako da pogode tačno u metu i pokrenu ljude na promenu i jednostavno ostave ih bez daha. Vredno su se pozabavili sakupljanjem svog znanja, veština, alata, metoda kojim se mogu služiti da bi svoju ideju što bolje preneli ljudima ili deci i postigli efekat koji žele.

Privatnici, prosvetni radnici, advokati, medicinari, profesori, ekonomisti, vizionari… to su ljudi koji čine našu trenersku grupu, koji pored svojih profesija žele da daju više, poduče druge, inspirišu ih uspeh. Ostao im je još samo jedan modul finalne priprema i zatim sertifikacija i prezentacija njihovih treninga.

Možda se i vi pronalazite u ovakvoj priči, možda želite da podučavate druge i utičete na ljude pozitivno, prenesete im nove ideje, mogućnosti, uvide… pokrenete promenu, uživate u svom pozivu, svojoj profesiji i doprinosite svetu svojim idejama…
Put je dug i zahteva puno truda i ulaganja, ali najvažnije je da se isplati mnogo više nego što možete da zamislite.

Ukoliko ste spremni, mi vas sa radošću očekujemo na vašem prvom koraku – NLP Starter treningu – ka uzvišenoj profesiji trenera, edukatora i motivatora.