Prezentacione veštine: Umetnost vladanja scenom

Prezentacione veštine: Umetnost vladanja scenom

Možda ste i vi pod stresom svaki put kad pred svojim timom morate da prezentujete najnoviji projekat. Možda ste propustili jedinstvenu priliku za unapređenje, samo zato što niste na pravi način nadređenima predstavili svoje ideje. A možda već neko vreme ne uspevate da završite studije, zbog straha od prezentovanja vašeg diplomskog rada.

Ako ste se pronašli u ovim redovima, ne očajavajte. Prezentacione veštine nisu nešto s čim se čovek rađa – one mogu da se nauče. A kad učite, učite od najboljih.

Tako je gotovo 60 ljudi iz različitih krajeva naše zemlje, ali i bivših jugoslovenskih republika, tokom proteklog vikenda učilo sve o veštini fantastične prezentacije od iskusnog NLP trenera i coach-a Slavice Squire.

Oni su učili kako da svojim držanjem, odabirom pozicije i pokretima vladaju scenom, kako da upravljaju svojim emocijama i svojim stanjem, kako da uspostave kontakt sa publikom i kako da odgovaraju na neprijatna ili irelevantna pitanja do kojih može doći tokom prezentovanja.

Učili su kako svojim tonalitetom i bojom glasa mogu poslati različite poruke svojoj publici i kako da to na najbolji mogući način iskoriste kako bi druge uverili i podržali.

Tokom drugog dana edukacije, učili su kako da pravilno strukturiraju svoju prezentaciju, kako bi bila zanimljiva i kako bi njihova publika ostala uz njih od početka do kraja. Kroz praktične vežbe učili su kako da naprave interesantan i podržavajući flipchart, koji će im pomoći da zadrže fokus i publici omoguće lakše praćenje sadržaja.

Na posletku su održali svoje prezentacije i od svojih mentora dobili feedback o tome šta još mogu da učine kako bi ih dodatno unapredili.

Zamislite na trenutak koliko biste rasterećenije prihvatali da vodite poslovne sastanke, držite obuke za članove tima ili prezentujete svoje ideje, kada biste vladali veštinama fantastičnog prezentovanja.

Ako to želite, možete nas pozvati na broj 064 6451 391 ili nam pisati na office@nlpinstitut.com i rezervisati svoje mesto za sledeći termin Prezentacionih veština sa Slavicom Squire, edukaciju za koju se uvek traži mesto više. Tu smo da vas podržimo da svoje prezentovanje dovedete na vrhunski nivo.