Prezentacija masterskih projekata

Prezentacija masterskih projekata

U nedelju 30.03. na NLP Institutu u Beogradu održan je za ovu godinu poslednji krug prezentacija Masterskih Projekata. NLP Masteri su ovom prilikom prezentirali šta su sve naučili tokom edukacije i svoja lična iskustva primene NLP-a u raznim oblastima:

NovoLakoPregovaranje – Zorica Pršić, trener u Delta Generali-ju

Da li znaš sa kim razgovaraš? Ključ za uspešnu komunikaciju je poznavanje metaprograma – Sanja Dašić, direktor predstavništva Metalac Holding u Crnoj Gori

Napoleonovih 6 principa pobede – Nikola Lazić, student

NLP i holografski univerzum 2 – Stvaranje slike – Martin Jovanović , asistent na elektrotehničkom fakultetu u Nišu

NLP i ja – Branka Stanković, savetnik

Ne postoji neupeh, samo rezultat – feedback kao razvojna tehnika – Jelena Petrov, HR konsultant i vođa projekta Coaching Akademija u okviru NLP Instituta

Ukoliko ste zainteresovani za neku od ovih tema, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vaš e-mail proslediti NLP Masteru.

Ovim smo završili prezentacije koje su potrebne za sertifikaciju NLP Mastera po kriterijumima IANLP i kada u maju svi budu predali svoj praktični deo onda ćemo imati svečanu dodelu internacionalno priznatih diploma, prvih te vrste u našoj zemlji.

Prezentacije su bile veoma interesantne, svi smo puno naučili iz njih i na kraju smo proslavili uživajući u divnom sunčanom danu.

[nggallery id=77]