Precizna pitanja za precizne odgovore

Precizna pitanja za precizne odgovore

Kada ste u potrazi za pravom i vama važnom informacijom, radoznali ste, raspitujete se, postavljate pitanja… Dobijate li korisne odgovore? Ili – postavljate li prava pitanja? Kako bi bilo da dobijate jasne i precizne i najkorisnije odgovore za vas?

Odgovor na pitanje kako to da uradite nalazi se na trećem modulu NLP Practitioner edukacije, na kom je naša 48 grupa Practitionera ovladala korisnim jezičkim obrascima. Naučili su precizna pitanja, koja će im pomoći da u svom privatnom i poslovnom okruženju, svakodnevno, veoma jasno i efikasno komuniciraju.

Svako ponašanje i svako iskustvo prikladni su i korisni u nekom kontekstu, što su polaznici shvatili učeći tehniku reframinga. Ovladali su i hipnotičkim jezičkim obrascima Milton Ericksona i njihovom primenom u poslovnom okruženju kako bi postali sposobniji da izvrše snažan pozitivan uticaj na svoje saradnike, klijente i sagovornike uopšte.

Možda i vi razmišljate kako bi bilo zgodno da unapredite uticaj vaše komunikacije i prenošenje prave poruke sagovorniku? Informišite se o našim treninzima NLP Practitioner i NLP Master, a za prijave i sve potrebne informacije možete nam se javiti na telefon 064 64 51 398 ili na email milana@nlpinstitut.com.

Od srca vam se radujemo!