Podignite svoj uspeh na viši nivo – NLP Master edukacija

Podignite svoj uspeh na viši nivo – NLP Master edukacija

Kada na NLP Institutu govorimo o uspehu, govorimo o balansu između četiri ključne životne kategorije: zdravlju, blagostanju, harmoničnim međuljudskim odnosima i ličnom dostignuću.

Često u našem okruženju čujemo da je uspešan neko ko je jako poznat i ima puno novca. Ali isto tako čujemo da neki ljudi koji imaju puno novca izgube zdravlje u trci za poslovnim dostignućima, ili usput izgube nekoga ko im je važan. Iz tih razloga, a da bismo imali osećaj uspešnosti i mogli da uživamo u plodovima tog našeg uspeha, važno je da svaka od ovih kategorija bude ispoštovana i izbalansirana.

U NLP-u postoje razne tehnike i alati koji se bave unapređenjem svake kategorije i njihovog balansiranja. Na NLP Master treningu, koji je počeo prvog oktobarskog vikenda, polaznici su imali priliku da već na prvom modulu pod nazivom „Power Life Design“ uz smernice International NLP Master Trainer-a i Coacha Slavice Squire, obuhvate sve četiri kategorije radeći na najvažnijem projektu koji su ikada dobili, a to je njihov život. Postavili su i programirali trasu svoje budućnosti. U narednim modulima će, uz podršku vrhunskih NLP trenera, raditi i na strategijama za njihovo ostvarenje tih svojih primamljivih ciljeva.

NLP Master edukacija na našem NLP Institutu je izvanredna prilika da se uz pomoć vrhunskih svetskih eksperata radi na sebi i postigne viša dimenzija uspeha. Edukacija koja je počela prošlog vikenda, završiće se u maju, a do tada će naši polaznici imati priliku da rade sa trenerima koji imaju izvanrednu reputaciju u celom svetu, kao što su: Charles Faulkner, Keith Fail i Slavica Squire. Svaki polaznik će raditi na svom projektu koji ga direktno vodi ka još većem nivou uspeha i na kraju će dobiti medjunarodno priznat sertifikat koji su potpisali ovi izvanredni treneri.

Svakako je već prvi modul, proteklog vikenda, za polaznike bio nezaboravno iskustvo, koje ih je već pokrenulo na put kojim žele da idu u budućnost.