Pozdravite 2015. godinu na odlasku!

Pozdravite 2015. godinu na odlasku!

Ako pogledate unazad na 2015. godinu od koje se opraštamo, šta vidite? Možda je pravi momenat da bacite pogled na sve što je bilo i obratite pažnju da li sedite u pravom vozu i da razmislite – da nije možda baš sada pravo vreme da izadjete i promenite pravac?

S vremena na vreme je korisno zastati i pogledati da li nam život ide u pravcu u kom želimo. Da sebe zapitamo: da li me ispunjava to što radim? Imam li prave saputnike?

Mi živimo u predivnom vremenu, imamo sve divne stvari na kojima možemo da budemo bezgranično zahvalni kao što je struja, topla voda, da lako stižemo i do najudaljenijih destinacija, mobilni smo sa lakoćom, na raspolaganju nam stoji svo znanje ovoga sveta, imamo internet… Na nama je da li ćemo da iskoristimo te pogodnosti i svoje sposobnosti, kreativnost, strategije, inteligenciju, da budemo istrajni i da živimo život u skladu sa našim vrednostima. I ove godine bili smo svedoci da živimo u vreme velikih promena, zar ne?

Hajde promislite unazad i odgovorite na sledeća pitanja:

  1. Koji su vaši top događaji iz 2015.? Šta je bilo dobro? U čemu ste sve bili uspešni? Šta su bili vaši najbolji momenti? Koje ste čarobne trenutke kreirali? Koje trijumfe ste slavili?
  2. Ko su bili najvažniji ljudi u 2015. za vas? Sa kojim ljudima ste uspeli da prevaziđete neku krizu? Koga ste sve novog upoznali? U koga ste se „zaljubili“? Sa kim ste imali neki fantastičan posao ili projekat? Možda spontano poželite da se od srca zahvalite nekome od njih baš danas.
  3. Šta ste naučili u 2015.? Kakvi ste bili? Koje ste nove sposobnosti stekli? Čime ste se unapredili? Kako ste postali bolja osoba i ojačali svoj karakter?
  4. Koje ciljeve ste ostvarili? Kojim ciljevima ste prišli bliže? Kojih ste se odrekli? Šta se desilo sa vašim planovima?

Čak i ako nemate puno vremena, odvojte nekoliko minuta i promislite o ova četiri pitanja. Možda i upišete odgovore na njih, jer već sigurno znate: Život koji je vredno živeti, vredi i zapisati, zar ne?

Ovo sada i ovde je vaš život, vaše vreme i prostor na ovom predivnom svetu! Nadam se da ga kreirate i živite onako kako želite? Ako ne još, onda je pravi momenat da iskoristite ovaj talas promene koji je preplavio celo čovečanstvo i da nošeni tim talasom kreirate predivan život. Ako ne znate kako se to tačno radi, postoji jednostavan recept koji ja uspešno koristim i rado ga dajem… NA MOJIM TRENINZIMA, kroz individualne sesije sa mnom ili mojim coaching timom, u mojoj knjizi, inspirativna predavanja ili razne članke… o kojima sve dodatne informacije možete dobiti OVDE ili putem telefona 064 645 1398… Prijavite se ili zakažite informativni razgovor… od srca vam se radujemo.

Za mene lično je predivno gledati iz godine u godinu kako se moja vizija materijalizuje. A kakva je bila vaša 2015.?

Slavica Squire, prvi NLP Master Trainer i Master Coach u Srbiji, osnivač NLP Instituta i autor bestselera „NLP u svakom uspehu mirođija“