Postanite uspešni tokom leta

Postanite uspešni tokom leta

Zamislite kada bi svaki vaš dan započinjao zahvalnošću zbog onoga što imate, radošću prema onome što vas očekuje i fantastičnom komunikacijom sa ljudima iz okruženja!

Upravo NLP metodologija može vas usmeriti u pravcu vrhunskih rezultata!

Konačno vam se ukazuje prilika da na jednostavan i prirodan način, modernom naučnom metodom, izgradite produktivan kontakt i poverenje sa klijentima, saradnicima i kolegama, kako biste mogli sa lakoćom da utičete na njih.

Dobijate mogućnost da kroz osam modula NLP Business Practitioner edukacije osvestite nesvesne procese, naučite njima svesno da upravljate i usvojite strategije uspešnih ljudi.

Da iskoristite svoj pun potencijal i razvijete se u najbolju verziju sebe!

NLP Business Practitioner otkriva znanja i veštine sa kojima postavljanje motivišućih ciljeva ili suverenost u nastupu postaje veoma jednostavna.

Još važnije, sve ove tehnike moći ćete sa sigurnošću da praktično koristite u vašem poslovnom i privatnom okruženju.

Ako želite da uradite nešto uzbudljivo, da sa više samopouzdanja efikasno komunicirate na bilo kom nivou i steknete internacionalni sertifikat sa pečatom NLP Instituta i Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP…

Pridružite nam se na letnjem NLP Business Practitioneru koji počinje 6. jula 2015!

Prijavite se na e-mail:

milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451 398

Tim naših NLP eksperata, zajedno sa čuvenom Slavicom Squire, prvim NLP Trenerom na ovim prostorima i profesionalnim coach-em sa internacionalnom karijerom, biće podrška svakom vašem novom koraku ka uspešnijoj ličnoj i profesionalnoj budućnosti.

Vi ste odgovorni za vaš uspeh!

Uštedite vreme, novac i energiju, ulažući u sebe na jedinstven i izvanredan način, koristeći NLP metodologiju.

Budite drugačiji! Posvetite ovo leto svom uspehu!

Dobro nam došli!