Posebna ponuda povodom Dana Zaljubljenih – NLP Starter

Posebna ponuda povodom Dana Zaljubljenih – NLP Starter

Kažu da je ljubav jedina stvar koja se umnožava kada se deli i mesec februar je idealno vreme da iskoristite jedinstvenu priliku da zajedno sa Vašim partnerom prisustvujete dvodnevnom NLP Starter treningu i ostvarite popust od 50% na drugu prijavu. Podelite iskustvo ovog jedinstvenog dvodnevnog treninga koji će Vam omogućiti da otvorite neka nova vrata, naučite da kreirate svoje životne vizije, da ih programirate i ostvarite. Primenite u svakodnevnom životu, poslu sve veštine i alate koje steknete na ovom treningu i time ubrzajte lično napredovanje i stvorite za vas budućnost koja će biti ispunjena ljubavlju i uspehom.

NLP Starter je prvi modul internacionalno akreditovanog programa NLP Business Practitioner-interaktivne edukacije koja je danas najnaprednija i najsveobuhvatnija aktivnost za razvoj ličnosti. Pošto se radi o veštini, važno je napomenuti da je NLP trening i prolazak kroz lično iskustvo, nezamenjivo u učenju ovih tehnika i sticanju veštine.

Akcija traje do 14. februara 2014. godine.

Prvi termin: 28.02. i 01.03. (petak i subota)

Drugi termin: 04.03. i 05.03. (utorak i sreda)

Prijavite se na: office@nlpinstitut.com, ili putem brojeva telefona 011/36 76 591; 064/645 14 00, i rezervišite svoje mesto na vreme.