Ponovo NLP Business Master

Ponovo NLP Business Master

12. i 13.09. počela je treća po redu edukacija za NLP Business Master-a. Ovaj trening je otvorio Tom Best iz USA, jedan od najcenjenijih i najomiljenijih trenera na svetu, koji podržava rad našeg NLP Instituta.

Prvi dan NLP Business Master edukacije je bio izuzetan doživljaj kako za polaznike tako i za trenere, jer je održan na katamaranu na Savi. U predivnom ambijentu, dok je katamaran mirno plovio NLP Masteri su slušali renomiranog predavača i nezmenjivog prevodioca. Tokom plovidbe su polaznici radili zadate NLP vežbe, uživali u predivnom pogledu i poslednjem lepom i toplom danu ovog leta. Posle podne smo napravili pauzu za ručak u Jakovu, gde nas je čekala kočija, koja nas je odvezla na salaš na ručak. I posle ručka nas vratila na katamaran i drugi deo treninga tog dana.

Od srca se zahvaljujemo Aleksandri Grubin za ideju i organizaciju ovog neobičnog doživljaja. Ona je polaznik Master edukacije i ovim je svima ulepšala taj trening.

Naš gost trener Tom Best je bio oduševljen ovom neobično lepom stranom Beograda, koju čine fantastični ljudi i prelepe reke.

[nggallery id=70]