Pokreni, promeni, postani Master svog života!

Pokreni, promeni, postani Master svog života!

I ove jeseni pripala nam je velika čast i zadovoljstvo da zajedno sa novom, šesnaestom grupom budućih NLP Mastera, zakoračimo na put pozitivne promene i budemo svedoci i podrška individualnom usavršavanju svakoga od njih.

Prvi modul NLP Master edukacije protekao je u integraciji dosadašnjeg znanja iz oblasti Neuro Lingvističkog Programiranja (NLP) – metodologije koja proučava izvrsnost najuspešnijih ljudi iz različitih oblasti.

Izuzetan broj polaznika, nestrpljivih da prodube znanje i saznaju nove tehnike, isprobaju neke od poznatih, ali i nauče sasvim drugačije pristupe iz sfere NLP-a, sa puno entuzijazma pristupilo je početku još jednog putovanja ka „središtu sebe“ i otkrivanju sopstvenih resursa.

Polaznici su tokom četvorodnevnog modula imali priliku da se upoznaju sa jedinstvenim programom pod nazivom: „Power Life Design“ , kreiranim lično od strane Slavice Squire, prvog NLP Master & Trainer Coacha u Srbiji, osnivača NLP Instituta i bestseler autora. Ovaj svetski priznat i rado korišćen program za kreiranje i postizanje ciljeva, izazvao je pažnju cele grupe polaznika NLP Master edukacije. Kroz interaktivne vežbe, polaznici su shvatili razlike između želja i ciljeva i uočili kakva bi šteta bilo proživeti život sa samo maglovitom predstavom šta želimo i kuda bi želeli da stignemo. Osetili su šta znači biti korak bliži svom cilju, koliko su motivacija i podrška važne i koji su to tačni koraci koji će ih dovesti do ostvarenja svega što zamisle.

Moć jasne vizije, životna radost, važnost zahvalnosti, želja za pozitivnom promenom, ličnom i profesionalnom nadgradnjom, ispitivanje „granica“, otkrivanje svih potrebnih resursa koji leže u nama, primena naučenog u svakodnevnom životu i mnogo novih prijateljstava, deo su učenja i atmosfere koja prati šesnaestu NLP Master grupu i njihove edukatore i asistente – bezrezervnu podršku polaznika.

Pogledajte deo inspirativne atmosfere ovde

Želeći da nakon završene NLP Practitioner edukacije postanu još uspešniji, srećniji i zadovoljniji, polaznici su napravili pravi izbor i nastavili svoj uzbudljiv put ka najboljoj verziji sebe uz našu punu podršku. Radujemo se i iščekujemo naredne module, nova saznanja i druženja!

Poklonite sebi ili nekome vama dragom jedinstvenu mogućnost prisustva na Premium edukaciji: „Power Life Design„. Budite sami kreator svoje sreće i uspeha! Pozivamo vas da budete sa nama 12 i 13. decembra i da zajedničkim snagama pokrenemo pozitivnu energiju i probudimo sve potencijale koje posedujete, a možda ih niste još ni svesni!

Prijavite se na: milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451 398

Dobro nam došli!