Počela je NLP Business Practitioner edukacija

Počela je NLP Business Practitioner edukacija

Prošlog vikenda 05. i 06. marta posle NLP Startera pre dve nedelje, počeli smo naš redovan prolećni ciklus NLP Business Practitioner edukacije. Održan je drugi modul koji je po mnogo čemu bio izuzetan.

Drugi modul na temu self-leadership je održao Dragoljub Matić-Profa, a asistirao mu je Igor Stević, NLP Treneri iz naše škole. Oni su imali zadovoljstvo da rade sa izuzetnim polaznicima. Profa je održao fascinantan trening koji su polaznici izuzetno visoko ocenili i kažu da je ovaj vikend za njih bio nezaboravan, da su stekli puno novih uvida i znanja koji će im promeniti život.

Atmosfera je bila izvanredna i polaznici su sa uživanjem učili planirane sadržaje, a svi su na kraju drugog dana bili oduševljeni jer je trening umnogome nadmašio njihova očekivanja.

Raznovrsnost, a ipak kompaktnost, ove grupe je izuzetna. Medju polaznicima imamo ovoga puta kreativne pisce, HR menadžere, menadžere prodaje, samostalne preduzetnike, izvršne direktore, … kako iz sveta biznisa, tako i kreativce koji profitiraju ne samo od izvanrednog treninga, već i od raznolikosti i uzajamne podrške.

[nggallery id=47]