Peti modul NLP Business Practitioner-a

Peti modul NLP Business Practitioner-a

Jedna od najvažnijih i najinteresantnijih tema u NLP-u su ciljevi. Kada su NLP istraživači posmatrali vrhunske profesionalce iz različitih oblasti, svoju pažnju su posebno fokusirali na to kako ostvaruju svoje ciljeve i svoj uspeh čine neizbežnim. Napravili su od toga model za postizanje vrhunskih rezultata koji je primenjiv na bilo koju sferu života i poslovanja.

Slavica Squire, NLP Master Trainer, je i sama primenila ovaj model i postigla fenomenalne rezultate u svojoj karijeri, donela NLP metodologiju u Srbiju, otvorila prvi NLP Institut, i 2012. ulazi u sedmu godinu uspešnog poslovanja NLP Instituta u Beogradu.

Ovog vikenda, podučavala je polaznike NLP Business Practitioner-a pravilnom postavljanju ciljeva. Podelila je sa njima iskustvo u ostvarivanju svojih ciljeva i naučila ih kako ne postoji neuspeh, već samo rezultat. Polaznici su napravili atraktivne vizije svoje budućnosti po receptu vrhunskih profesionalaca, pronašli resurse za njihovo ostvarenje, uradili vežbe vizualizacije i programiranja budućnosti i time napravili već prvi korak ka njihovom ostvarenju.