Otvorite vrata čarobnih mogućnosti – Power Life Design program

Otvorite vrata čarobnih mogućnosti – Power Life Design program

Da li ste spremni da promenite vaše poglede na svet i otvorite čarobna vrata novih mogućnosti? Slavica Squire i magazin Sensa vas pozivaju da se 25. septembra, od 19-20 h, u velikoj sali Doma Omladine, u okviru Festivala zdravlja, upoznate sa jedinstvenim konceptom upravljanja svog života – Power Life Design. Ovo besplatno predavanje drži Slavica Squire, prvi NLP Master & Trainer Coach u Srbiji, osnivač NLP Instituta, autor bestseler knjige „U svakom uspehu mirođija“ i tvorac Power Life Design programa.

Koliko ste puta nešto poželeli, a da vam se to nije ostvarilo? Koliko ste puta čvrsto rešili da nešto promenite, ali je sve ostalo samo u domenu snova i nije se realizovalo? Jedinstveni Power Life Design program nudi vam mogućnost da kreirate sami svoju sreću i uspeh i naučite metode proverene u praksi, koje se koriste u Nauci Ličnog Prosperiteta (NLP-u), a kojima možete postići sve životne i poslovne ciljeve lakše i brže nego ikada. Ova Premium edukacija NLP Instituta, vođena od strane našeg najpriznatijeg NLP eksperta Slavice Squire, na temu postavljanja i programiranja ciljeva, pomoći će vam da rasplamsate entuzijazam u sebi, da iskoristite moć jasnih vizija i da kreirate moćnu mrežu podrške.

Sa svim benefitima i detaljima programa Power Life Design programa možete se upoznati na besplatnom jednočasovnom predavanju u okviru Festivala zdravlja, 25. Septembra, u velikoj sali Doma Omladine, sa početkom u 19h. Dođite da saznate kako zajedničkim snagama možemo da pokrenemo pozitivnu energiju i probudimo sve potencijale koje posedujete, a možda ih niste još ni svesni.