Otkrijte formulu za prosperitet – NLP!

Otkrijte formulu za prosperitet – NLP!

Možda ste i vi već čuli za NLP, a niste sigurni šta ova tri slova zaista znače? Pitate se: ”Zašto i kako bi meni to može da bude korisno? Kako mogu u praksi to da iskoristim?” Zato smo za vas pripremili jedno lepo informativno i sadržajno, a potpuno besplatno predavanje na temu „Otkrijte formulu za prosperitet – NLP“, koje će za vas održati Slavica Squire još ovog vikenda, a u prijatnim večernjim satima.

ZAŠTO je vama ovo besplatno predavanje korisno?

  • Ovo je prilika da iz prve ruke, od Slavice Squire koja je NLP donela u našu zemlju saznate o Neuro Lingvističkom Programiranju.
  • Imate priliku da steknite svoj lični utisak i saznate najvažnije informacije od prvog licenciranog NLP Trenera i Coacha u Srbiji i autora bestseler knjige „NLP u svakom uspehu mirođija“.
  • Prilika je takođe da upoznate nas, NLP Institut, da osetite atmosferu i da se sami uverite u etičnost i ispravnost sa kojom mi podučavamo ovu izvanredno korisnu metodologiju. Naš pristup je sasvim drugačiji.
  • Tu smo da vam objasnimo kvalitete NLP-a kao naučne, praktične i veoma etične metode. Mi ćemo vam otvoriti vrata ka izvrsnosti, a vi sami odlučite da li je i vama došlo vreme da kroz njih i prođete baš sada.
  • Saznaćete sve što vas interesuje o profesionalnim edukacijama i internacionalno akreditovanim programima kod nas. Na osnovu toga moći ćete sami da procenite da li se i kako NLP uklapa u vaš lični i profesionalni život.

Šta je Neuro Lingvističko Programiranje?

Najkraće rečeno – NLP metodologija objašnjava kako uspešni ljudi razmišljaju i ponašaju se kako bi postigli vrhunske rezultate. Nastala je proučavanjem izvrsnosti i razvila se u metodologiju kojom se brže i lakše ostvaruje uspeh na svim poljima.

Kada budete razumeli NLP, razumećete bolje kako funkcioniše vaš um i kako funkcionišu drugi ljudi, uključujući vaše bližnje, takođe i zaposlene, kolege, saradnike i klijente. Ako ciljate ka uspehu u vašem poslu, stremite ka izvanrednim komunikacionim veštinama sa ljudima u vašem okruženju, napredak i razvoj su vaši prioriteti, onda ćete NLP metodologiju prepoznati kao savršen alat za brži put ka ostvarenju vaših vizija. Naše je da vam pružimo sve potrebne  informacije i pomognemo vam da razumete, a vaše je samo da dođete.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, jer Slavica nakon ovoga putuje u Ameriku i Brazil, gde je angažovana kao trener i neće uskoro biti sličnog predavanja. Sada je za vas tu da vam približi NLP metodologiju i da otkloni sve vaše nedoumice. Najbolji momenat da krenete utabanom stazom ka svom prosperitetu je sada.
Pozovite svog partnera ili prijatelje i provedite nekoliko interesantnih, inspirišućih, sadržajnih, korisnih sati zajedno sa nama.

Rezervišite svoje mesto putem e-maila: tanja@nlpinstitut.com i potvrdite svoje prisustvo telefonom na 064 64 51 391. Broj mesta je ograničen. Prednost imaju oni koji su prvi potvrdili svoje prisustvo.

Od srca Vam se radujemo!