Oslobodite svoju moć

Oslobodite svoju moć

„Ljudi često imaju uverenja koja su kontradiktorna sa promenom koju žele da postignu.“
Robert Dilts

Možda i vi nekad nešto jako želite, ali kao da vas jedan deo vas vuče u drugom pravcu. Ili možda maštate o nekim ciljevima, ali niste sugurni kako bi vaš život izgledao kada bi bili ostvareni? Ili su vam jednostavno ponestali izvori podrške, odnosno vaših resursa?

Za vikend je naša 21. generacija NLP Master-a u Novom Sadu bila upoznata sa izuzetno korisnim NLP alatima i modelima uz pomoć kojih mogu da svoj život usmere u pravcu u kojem žele da idu. Kroz ovaj modul vodila ih je naša Katarine Džoković, NLP Trener i Coach.

Prvog dana su usklađivali suprotstavljene ideje u sebi i pronalazili ravnotežu između različitih identiteta i uloga koje imaju u svom životu, kako bi pronašli najbolje rešenje za sebe. Nakon ovih korisnih učenja, prešli su na neuro-logičke nivoe, model koji pomaže da kristalno jasno i vrlo konkretno, podržavajuće i ohrabrujuće gradimo svoje najluđe ciljeve i obogaćujemo sebe svim potrebnim resursima da to u stvarnosti ostvarujemo.

Drugog dana su nastavili istim tempom, dodatno proširujući svoja znanja sa veštinama uz pomoć kojih mogu da uđu u dobro stanje za bilo koju vrstu prezentovanja i da kroz vežbe integrišu naučeno.

Možda i vi želite da tranformišete svoj kvalitet života i podignete ga na znatno viši nivo. Možda je kraj godine pravo vreme da postavite čvrste odluke za godinu koja je pred vama i zato je možda sada fantastična prilika da rezervišete svoje mesto na NLP Starter treningu sa Slavicom Squire, jer sada to možete učiniti po posebnim pogodnostima.

Dobro nam došli!