Novosadski NLP Starter za početak jeseni

Novosadski NLP Starter za početak jeseni

Poslednji NLP Starter u ovoj godini održan je proteklog vikenda u Novom Sadu. Polaznici su tokom dva dana imali priliku da od Slavice Squire, prvog NLP trenera u Srbiji i regionu, uče osnove neuro-lingvističkog programiranja, discipline koja omogućava ljudima da budu zadovoljniji, srećniji i uspešniji, da unesu harmoniju u odnose sa njima važnim ljudima u životu i kreiraju predivan život.

Uz Slavicinu pomoć, kao i pomoć naših iskusnih NLP trenera Katarine Džoković i Dragoljuba Matića Profe polaznici su došli u dodir sa Naukom Ličnog Prosperiteta, kako se na NLP Institutu „od milja“ naziva NLP.

Tokom prvog dana ove višestruko primenljive edukacije oni su se upoznali sa glavnim filterima kroz koje naš mozak propušta informacije iz spoljašnje sredine i zbog kojih se interpretacija nekog događaja uglavnom razlikuje od osobe do osobe. Naučili su i osnove reprezentativnih sistema, mozgovnih jezika kojima se ljudi služe, a koji objašnjavaju zašto se ne razumemo sa nekim ljudima.

Drugi dan edukacije, upoznavali su se sa rapportom, važnim alatom za „sinhronizaciju“ sa drugima i metaprogramima, sastavnim delovima naših filtera zapažanja koji u velikoj meri određuju naš odnos prema životu.

Veliko finale edukacije, obeležilo je učenje o pravilnom postavljanju ciljeva i kreiranju života kakav zaslužujemo zajedno sa Slavicom Squire, kojoj je ova oblast uža specijalnost.

Ako biste i vi voleli da ovladate tim veštinama, sledeća prilika ukazuje se u martu 2019. Više o tome kako možete započeti izučavanje NLP-a i unaprediti svoj život, pročitajte OVDE.