Nova šansa za ostvarenje snova

Nova šansa za ostvarenje snova

Iza nas je još jedan vikend koji su nam ulepšali polaznici NLP Starter-a, fantastične edukacije koja je prvi korak u izučavanju Nauke Ličnog Prosperiteta.

To je već drugi vikend u septembru posvećen ovoj edukaciji za koju iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje, jer je već mnogima pomogla da unaprede komunikaciju sa bliskim ljudima i kolegama, bolje razumeju sebe i krenu putem uspeha i života o kom su oduvek sanjali.

Polaznike je u osnove neuro-lingvističkog programiranja uvela Slavica Squire, prvi NLP trener i coach u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta, od koje su imali priliku da nauče metode, tehnike i alate kreirane po modelu uspešnih ljudi, a podršku za to pružili su joj i naši iskusni NLP treneri Katarina Džoković i Dragoljub Matić Profa.

U zanimljivim i poučnim vežbama mogli su da isprobaju naučeno i steknu uvid u to kako da sve to primenjuju u svakodnevnom životu.

NLP Starter je zapravo prvi modul NLP Practitionera, edukacije koja pomaže ljudima da uz neuro-lingističko programiranje postanu bolja verzija sebe i postigni željeni preokret u svom životu. Ako vas je uvek fascinirao ljudski um, ako ste želeli da studirate psihologiju, ali vas je život odveo u drugom pravcu, ako duboko u sebi znate da vaš uspeh zavisi najviše od vas i zanima vas kako da ga učinite neizbežnim, NLP Practitioner je izvanredna edukacija za vas. Uživaćete i mnogo ćete naučiti, a pri tom ćete shvatiti kako da unapredite svoju karijeru ili biznis, sve vama važne odnose i da zavolite svoj život.

To je sistematizovano znanje, tehnike, alati i vežbe iz oblasti neuro-lingvističkog programiranja, praktično osmišljeno tako da sve što naučite, možete odmah i da primenjujete i to u svim oblastima života – od unapređivanja komunikacije sa svojom decom, do boljeg odnosa sa klijentima, kolegama i saradnicima na poslu. Neuro-lingvističko programiranje, poznato po skraćenici NLP, predstavlja esenciju naučnih otkrića nekih od najeminentnijih psihologa, sociologa i psihijatara prošlog veka, koji su izučavali uspešne ljude i modelovali njihovo ponašanje u metodologiju primenjivu u svim oblastima života.

Ako ste spremni da i vi ovladate ovom naukom o uspehu, preuzmete odgovornost za svoj život i kreirate budućnost iz svojih snova, vaša prva stanica je NLP Starter. Ostalo je još malo vremena da se prijavite za ovu edukaciju u Novom Sadu, a prva sledeća prilika je tek sledećeg proleća.

Zato vam predlažemo da nas odmah pozovete na 064 64 51 391 ili nam pišete na office@nlpinstitut.com i odmah rezervišete svoje mesto!

Mi smo tu da vas podržimo i naučimo vas kako i vi možete živeti svoj san!