NLP za mlade lidere

NLP za mlade lidere

Preduslov za uspeh je neprekidan razvoj sopstvenih potencijala i usavršavanje veština. Ako ulažemo u sebe, bićemo uvek bar jedan korak ispred onoga gde smo bili juče i uspeh će uslediti.

Sekcija mladih perspektivnih lidera SAMPLE, članova Srpske asocijacije menadžera predstavlja sinonim za liderstvo mladih u Srbiji danas. To je kredibilna i vodeća organizacija u zemlji (regionu) koja okuplja mlade menadžere i lidere iz sveta biznisa.

Kako bi ovi mladi ljudi postali biznis lideri, jako je važno da rade na sebi i da konstantno razvijaju svoju ličnost u pravcu uspešnog profesionalca. Zato smo za njih organizovali NLP trening na kome smo ih podučavali šta je ta mala razlika koja razlikuje vrhunske profesionalce od onih prosečnih. Ispred našeg NLP Instituta je NLP trener Milica Nikolić, podučavala mlade lidere na koji način izuzentni profesionalnci razmišljaju kada planiraju svoju budućnost i postavljaju svoje ciljeve. Koristeći univerzalne principe uspeha, mladi lideri su na ovom treningu učili kako da posvećeno rade na najvažnijem projektu koji će ikada dobiti – na svom životu, kako bi njihov uspeh postao neizbežan.