NLP u Nišu

NLP u Nišu

Zbog velikog interesovanja za NLP u Nišu, Slavica Squire je imala priliku da gostuje u Medija centru u Nišu gde su se okupili brojni novinari. Održala je kratko predavanje o Nauci Ličnog Prosperiteta i predstavila svoju knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija“.

Kasnije tog dana održala je i drugo inspirativno predavanje u regionalnom centru na temu: “Kreirajte svoj uspeh”. Punu salu činili uglavnom mladi ljudi kao i članovi organizacije JCI koji su veoma pažljivo i radoznalo slušali predavanje.

Slavica Squire ih je sa zadovoljstvom upoznala sa NLP metodologijom o kojoj se opširnije može pročitati u njenoj knjizi i proći kroz proces promene ka uspehu korak po korak.

Takođe, najavila je i održavanje NLP Starter treninga 01. i 02. februara 2013. kojem će moći da prisustvuju svi zainteresovan iz Niša. Prijavljivanje je odmah počelo i u toku su pripreme za ovaj trening.

Posle predavanja učesnicima je pružena mogućnost da pričaju sa Slavicom Squire o svemu što ih zanima vezano za NLP oblast, i da dobiju njen potpis na knjizi.