Power Relationship Design by Slavica Squire


Ako mislite da je ljubav stvar sudbine, da – ali samo u bajkama. U stvarnom životu ljubav počinje od nas samih, od našeg prihvatanja ko smo mi i ko želimo da budemo. Ljubav je nešto što prvo treba sebi da dozvolimo, da se otvorimo i da u svoj život prizovemo. A onda se ljubav neguje i čuva, u nju se ulaže. Naučite kako da dozvolite sebi baš onakvu ljubav kakvu priželjkujete i kako sami da ”pogurate sudbinu”…

Možda ste već pročitali tekst koji je pisala Slavica Squire o svom iskustvu „Kada ljubav (ne) ide po planu“ na njenom blogu (ako niste, možete ga pročitati OVDE), jer je upravo taj tekst i njena lična priča izazvala ogromno interesovanje i probudila veru u ljubav kod mnogih koji su joj pisali sa željom da ih podrži i nauči ih svom znanju uz pomoć kojeg je ona prebrodila teške trenutke, ostvarila šta je želela i dobila svog čarobnog partnera sa kojim je srećna i ispunjena. Zato je nastao ovaj izuzetan dvodnevni trening na kojem možete naučiti:

 • kako da napravite novi plan onda kad vaša ljubav (ne) ide po planu,
 • kako da prizovete ljubav u svoj život, baš onakvu kakvu želite i
 • kako da se usudite da rizikujete ljubav,
 • kako da održite euforiju romentične ljubavi,
 • šta raditi u kriznim situacijama,
 • kako uspešno prevazići strahove i
 • koja su pravila za uspešnu ljubavnu vezu.

Power Relationship Design je lična priča koja je sasvim spontano, a sa istinskom dubokom željom da vas unapredi i inspiriše, prerasla u trening koji obiluje veštinama i dugogodišnjem znanju i primeni praktičnih alata iz oblasti NLP-a i Coaching-a i mnogih drugih duhovnih principa, koji su u mnogome pomogli i autorki priče da se u trenucima kada mnogi pokleknu, izdigne, preporodi, zavoli sebe, u svoj život privuče obilje ljubavi, pravog partnera uz koga postaje bolja verzija sebe same i uznapreduje na svim životnim poljima.

Ova znanja možda i vama pomognu da promenite ili potpuno preokrenete ljubavni život i odnos sa partnerom, zato vas pozivamo da sami isprobate sve ono što je i Slavica Squire, prvi i najiskusniji motivator, trener i coach u Srbiji radila i sve ono što sada radi u inspirišućoj ljubavnoj vezi koja dokazuje da je ljubav energija kojom se stvaraju čuda.

Dozvolite sebi da budete srećni, prizovite ljubav koju želite ili se zaljubite ponovo u vašeg partnera, usrećite, obradujte, razveselite one koje volite, mogućnosti za to ima nebrojeno, a 31.10. i 1.11.2020. na treningu “Power Relationship Design” dobićete neke nove, romantične, kreativne i nadasve u praksi dokazane i primenljive ideje i alate.

Investirajte u sebe

Vaša investicija iznosi 157 evra.


Power Relationship Design

 • GradBeograd
 • Datum31.10. i 1.11.2020.
 • TrenerSlavica Squire
 • DostupnostIma Mesta

Komentari naših polaznika

Svetlana Lolić Ostojić: “Pošto sam dugo u ljubavnim dilemama, meni je radionica bila jako korisna. U toku same radionice mislila sam da nema šta više da se uradi u mom braku i da sam do sada sve već pokušala. Međutim, prošlo je par dana i ja sam krenula jednu po jednu tehniku da stavljam u upotrebu i ne mogu prosto da verujem kakve sam rezultate dobila; sve je dobilo neku drugu dumenziju. Pričali smo posle mnogo vremena o važnim i bitnim stvarima, pretresli vrednosti. Daj Bože da je ovo samo početak i da nastavimo u ovom pravcu.
Radionica je meni bila fantastična i opet bih došla. Sve sam sagledala iz dugog ugla. Ne znam kako je bilo onima koji nemaju znanje NLP-a, al’ nek nauče. Slavica je bila nekako… ne znam… samo obična žena, kao i svi mi, sa svojom pričom koja me je dirnula.”

Marija Mihailović: “I dok većina nas zamišlja svoje ciljeve, stvaramo bolje verzije sebe, napredujemo, razvijamo se, da li smo se ikada upitali sa kim možemo podeliti svoju sreću i ljubav? Pored podrške naših dragih roditelja i prijatelja, sigurna sam da većina nas razmišlja i o ljubavi, o nekome pored koga smo savršeni i čarobni.
Ljubavna radionica Slavice Squire, “Kako prizvati i održati ljubav”, mesto gde uz određene tehnike i razne vežbe promenite svoj fokus, osvestite šta zaista želite u ljubavi, i kako je održati. U mom slučaju, najbolji trenutak sa najviše dejstva jeste baš to vizuelno osvešćivanje, kada sam shvatila da zaista imam ono što sam oduvek želela i da sam neizmerno zahvalna i srećna. Za sve one kojima je ljubav kao gorivo, pokretačka energija i life style, od srca preporučujem ljubavnicu radionicu.
Život je pun raznih iznenađenja i sve je lakše i lepše uz ljubav, zar ne?”

Jelena Kovačević: “Nakon sto sam stavila objavu na Facebook-u da sam na POWER RELATIONSHIP DESIGN-u, na NLP Institutu, usijao mi se telefon. Svi su me zvali da čuju utiske i kako je bilo.
Trebalo mi je nekoliko dana, čak i nedelja da shvatim zapravo šta me je snašlo.
Pokrenuo se proces u meni i mislim da još uvek traje. Kakvo osvešćenje!
Svi mi sve znamo. Manje više smo sve čuli, pročitali, doživeli, ali koliko mi stvarno primenjujemo ta znanja. Svi želimo da smo voljeni, sretni i da je sve čista petica. Postoji li recept?
Imala sam tremu. Znajući svoja iskustva na Slavičinim treninzima, znala sam da me i na ovom čeka nešto fenomenalno i korisno.
Zahvalna sam ti što si na pitak i tako zemaljski način podsetila šta je to što mi možemo da uradimo za naše odnose i za sebe.
Ja sam dobila odgovore na mnoga pitanja koja sam vrtela po glavi i tako se nekako složilo
i iskristalisalo to što me je bunilo i stvaralo blokade. Kao neko čudo, vrlo brzo mi se i ostvarilo to što je dugo bio san. Definitivno sam bila u pravo vreme na pravom mestu sa pravim ljudima.
Topla preporuka za ovaj trening svima koji žele biti sretni i imati predivne partnerske odnose… i više od toga.
HVALA za ogromnu podršku u najvažnijoj kreaciji, kreaciji života ispunjenog ljubavlju!”