Prijavite se!
decision-making
Koliko puta ste morali da donesete važnu odluku, a niste bili sigurni da li je najbolja moguća? Možda su Vam nedostajale neke činjenice, ili su činjenice govorile jedno, a Vaš osećaj drugo? Šta je bolje – doneti odluku na osnovu racija ili intuicije?

Workshop „Decision Making“ je kreiran na bazi iskustava najvećih svetskih market wizzard-a i daje nam efikasne strategije za donošenje odluka u različitim situacijama.

Šta je uopšte odluka, a šta nije? Kako možemo sebi da kreiramo najpogodnije uslove za donošenje prave odluke?

Kada nemamo puno iskustva u donošenju odluka, mi automatski prilagođavamo svoj opseg razmišljanja prethodnoj situaciji u kojoj smo doneli odluku. Tako kreiramo svoj obrazac kog se kasnije držimo. To se dešava nesvesno. Kad ovo osvestimo, možemo menjati obrazac koji nam nije koristan i u svakoj situaciji povući najbolji mogući potez.

Ukoliko donosimo odluke u timu, onda postoje i dodatni faktori o kojima treba da vodimo računa kako bi svako dao svoj maksimum.

Bilo da ste izvršni direktor, menadžer, roditelj ili predavač, donošenje odluka je sastavni deo našeg života i poslovanja i utiče na njihov kvalitet. Charles Faulkner je jedan od najtraženijih svetskih NLP konsultanata u donošenju važnih odluka na berzi i na ovom workshop-u će Vam omogućiti da ovu veštinu nadogradite i usavršite.

Naučićete:

  • Efikasne strategije za donošenje odluka;
  • Kako da donesete odluku u kriznim situacijama;
  • Kada je dobro osloniti se na racio, a kada na intuiciju;
  • Šta je sve važno da uzmete u obzir kada odlučujete;
  • Kako da donosite odluke samostalno i u timu;
  • Kako da postanete lider kome ljudi veruju.

Charles Faulkner, direktor i vlasnik Influential CommuniCations, Inc kompanije u Chicago-u, USA , je jedan od prvih NLP trenera, izuzetno cenjen u oblasti biznisa i finansija kao coach, motivator i konsultant. U praksi je svoju ekspertizu u modelovanju koristio da internacionalno doprinese razvoju strategija uspeha. Posebnu pažnju posvetio je modelovanju izvrsnih finansijskih stručnjaka i uspešnih svetskih market wizard-a u poslovanju i donošenju odluka.

Rado dolazi u Srbiju i već duži niz godina godina ima uspešnu saradnju sa NLP Institutom. Ove jeseni gostuje na redovnoj edukaciji NLP Master, i ukazao je čast NLP Institutu time što će održati ovaj workshop u veoma malom krugu polaznika, što je posebna blagodet za polaznike koji iskoriste ovu priliku.

Broj mesta je ograničen za ovog izuzetnog trenera. Ovaj workshop namenjen je polaznicima NLP Practitioner i Master edukacije, Coaching akademije i sadašnjim i budućim NLP trenerima.

Investirajte u sebe

Za uplatu do 20.11. cena je 297 evra

Za uplatu od 21.11. cena je regularna i iznosi 357 evra


Decision Making

  • GradBeograd
  • Datum02. - 04.12.2016.
  • TrenerCharles Faulkner
  • DostupnostIma Mesta