NLP tehnike za izvanrednu komunikaciju

NLP tehnike za izvanrednu komunikaciju

Nakon NLP Startera, koji je zbog velikog interesovanja održan u tri termina – dva u Beogradu i jedan u Novom Sadu – proteklog vikenda 55. grupa polaznika NLP Practitioner-a nastavila je svoje NLP putovanje u okviru drugog modula ove fantastične edukacije. Njima će tokom narednih pet modula biti na raspolaganju čak osam trenera sa kojim će moći da razreše sve nedoumice na koje eventualno naiđu i što pre primene stečeno NLP znanje u praksi.

Proteklog vikenda, uz brižljivo vođenje naših iskusnih NLP trenera Katarine Džoković i Dragoljuba Matića Profe, bavili su se osnovama veštine komunikacije. Oni su nadogradili znanje o primarnim sistemima prezentacije koje su stekli na NLP Starteru i upoznali se sa metamodelom i najčešćim greškama u komunikaciji.

Saznali su kako mogu preciznim pitanjima prevazići blokade u komunikaciji, ali i podstaći sagovornika na razmišljanje i rešavanje problema. Takođe, upoznali su se sa Miltonovim modelom, fantastičnom strukturom jezika modelovanom od legendarnog psihologa i psihijatra Miltona Ericksona, koja ljudima omogućava da otključaju svoje skrivene potencijale i kreativnije pristupe rešenjima.

Teorijski, ali i praktično, upoznali su se sa tehnikom sidrenja, koja ljudima omogućava da u bilo kom trenutku posegnu za svojim najboljim resursima i da uvek održe dobro stanje, bez obzira na to šta se dešava u njihovom okruženju.

Polaznici su naučili kako mogu da prevaziđu izazovne situacije i kako da samostalno koriste NLP tehnike kako bi uspešno komunicirali i rešavali konflikte kako u poslovnom, tako i privatnom okruženju.

Za NLP Practitioner edukaciju uvek vlada veliko interesovanje, a već se popunjavaju mesta za 57. grupu polaznika u Beogradu. Zato, ako želite da i vi ovladate tehnikama i alatima vrhunskih komunikatora i unapredite svoju poslovnu komunikaciju, ali i odnos sa bliskim ljudima, rezervišite svoje mesto odmah! Više o tome pročitajte OVDE.