NLP Starter – zakoračite u novi svet izobilja

NLP Starter – zakoračite u novi svet izobilja

Uvek je pravo vreme za promenu. Ako ste nezadovoljni trenutnim stanjem, ako uvek birate isti, dobro poznati put kojim se krećete i nemate jasnu predstavu svoje budućnosti, vreme je da zakoračite u nešto novo. Kada izađete iz začaranog kruga automatizma, pred vama se otvaraju velika vrata u novi svet koji vam pruža više izbora.

Taj novi svet pun izobilja, sreće i uspeha je zapravo u nama samima, a do njega dolazimo osvešćivanjem sopstvenih potencijala i mogućnosti. Upravo na tome se bazira NLP metodologija koja modeluje ekstremno uspešne i zadovoljne ljude koji su svesni svojih mogućnosti  i zbog toga postižu fascinantne rezultate i žive život koji sanjaju. Znajući ovo, veliki broj ljudi se prijavio na NLP Starter edukaciju na našem Institutu. Veoma smo srećni i zahvalni što smo početkom ovog leta podržali dve grupe polaznika na njihovom putu transformacije. Njima je NLP Master Trainer & Coach Slavica Squire približila nauku uspešnih i naučila ih veoma korisnim tehnikama koje mogu odmah da primene i isprobaju u svojoj svakodnevnici. Ona je sa njima dva dana radila veoma moćne principe uz pomoć kojih su videli, čuli i osetili svet i ljude na jedan potpuno nov način. Taj način ih je oslobodio mnogih zabluda i ograničavajućih uverenja koja su ih kočila da dalje napreduju. Naučili su kako mogu da se oslobode navika i ponašanja koja ne daju dobre rezultate i zamene ih onim koje im koriste i vode u pravcu uspeha. Posle treninga nivo i efikasnost njihove komunikacije je znatno porastao, kao i umeće i efikasnost u postavljanju i ostvarivanju ciljeva. 

NLP Starter je edukacija koju su izabrali kao prvi veliki i odlučujući korak ka promeni koju žele da postignu. Koristeći i primenjujući alate koje su poneli posle dva izuzetna dana treninga, osetiće veliku promenu u svom životu. Imaće više energije, poletnosti, entuzijazma, izbora, novih uvida kao i korisnih uverenja koja podržavaju njihov lični rast i razvoj. Njihovi snovi će lako postati stvarnost jer imaju znanje kako da na efikasan način postave trasu njihovog ostvarenja. Oni su započeli put promene koji vodi do otkrivanja ličnih potencijala i postizanja najbolje verzije sebe.